To jak Ci spadło z 58 na 36 i masz minus 40 i czujesz się tutaj najbardziej komfortowo to już nie pytam jakie masz inne :D pewnie Petrolinvest itp masz jeszcze hahaha
Autor najpierw pisze o komforcie. Mijają 3 tygodnie i cena jest o jakieś 20% niżej, a autor nadal twierdzi, że jest ok i że uśrednia. Nie przestaje mnie zaskakiwać bankierowe forum ;)
Bedzie premiera bedzie zysk, co ma teraz sprzedac po stracie, pi er do li poczeka i sprzeda ze zyskiem, a ja tez dokupie za chwile jak jeszcze bardziej spadnie, nawet dobrze dla mnie ze spadnie bo bende mógł dokupic wiecej
Powiem jeszcze inaczej.srednioterminowo wystawiam big chees przy kursie 36zl na każdą spolke która zaproponujecie.
Po 3, 6miesiacach i 12miesiacach sprawdzimy stopę zwrotu chłopcy.
Zapraszam do zabawy.
Na greenx obiecywał zjazd do 1,9. A teraz wtopił tutaj. Strary nie kompromituj się. Kupiłeś drogo, kupujesz dalej, to kupuj, ale przestań bredzić, bo jestes żenujący. A cs2 mogą przesuwać jeszcze kilka razy, bo niestety tak to wygląda. Zyski idą marne, bo cytryna wyciśnięta, chyba, że w chinach wydarzy się cud.
Jak dla mnie może to spaść nawet do zera, a pieniądze które mam w tych akcjach są dla mnie pomijalne.
Widać że insiderze wywalają jak to miało miejsce w przeszłości, także spodziewam się spadków.
Od początku gram pod cs2 a cała reszta mnie gówno obchodzi.Srednia póki co zbliżona do obecnego kursu także jestem spokojny i czekam na cs2.