• Raport Autor: ~Zorro [5.173.233.*]
    Lepiej się zorientujcie jakie są perspektywy na sprzedaż produktów Rokity! Rynki zaliczają straty słaba sprzedaż ,przestoje w branży, spadki cen i mniejsza marża. To wszystko można sprawdzić! Jednym słowem raport będzie fatalny. Było wspaniale, ale to już przeszłość, trzeba się eksmitować, bo tu zaraz przed 22 ,08 grubasy zaczną sypać akcjami . Wracamy na 70
  • Re: Raport Autor: ~Koenigsegg [31.0.94.*]
    Dokładnie tak bedzie
  • Re: Raport Autor: ~Slawek [89.42.160.*]
    Witam!
    Po tym jakie tragiczne wyniki pokazało dzis Forte to faktycznie równia pochyła sie szykuje
    na dłuzszy czas, niestety :(
  • Re: Raport Autor: ~stiff [91.123.214.*]
    a ja sprzedałem niestety ale w plecy , kupiłem na górce pod dywidendę i sie przewiozłem.
  • Re: Raport Autor: ~Dbdb [5.173.102.*]
    Co ma wspólnego forte z rokita
  • Re: Raport Autor: ~Alfa [212.244.214.*]
    produkuje meble - byc moze kolega przewiduje, że odbierają duze ilosci poliuretanow do produkcji materacy.
  • Re: Raport Autor: ~Alfa [212.244.214.*]
    myślę, że nie doczekacie się poziomu poniżej 100. Chyba że w maju 2024, po obcince dywidendy i to przy założeniu że niskie ceny sody i poliuretanów sie utrzymają na obecnych b. niskich poziomach. Ja osobiscie jednak mysle, ze ceny ww. zaczną odbijać po nowym roku, wiec i prognoza DM BOŚ na 2024 bedzie przeliczona w górę. A wtedy z niskiego kursu nici... Na Waszym miejscu bym nie czekał i odbudowywał porfel przy poziomach 100-105.
  • Re: Raport Autor: ~StaśBareja [37.225.20.*]
    Wycena na przekur wam Nie chce spadać.
    Wniosek jest prosty.
    Milego
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [138.199.47.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PCCROKITA 0,00% 66,30 2025-12-04 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać