• ile straciliscie? Autor: ~phedonis [79.184.188.*]
    trzymam ten papierek od poziomu 18,50 i staje sie na tyle nicierpliwy ze wkrotce pozegnam sie z nim i sprobuje odrobic starty na bardziej plynnych spolkach.
  • Re: ile straciliscie? Autor: ~pawelh [83.23.75.*]
    ja kupowałem po 15zł, ale z myślą o trzymaniu ich zdecydowanie dłużej więc nie patrze za bardzo po ile aktualnie są warte akcje.
  • Re: ile straciliscie? Autor: ~dami [77.252.56.*]
    Jest jeszcze taki kto kupował po 85 z CeTo:-)?
  • Re: ile straciliscie? Autor: ~jd [77.254.3.*]
    Ja kupywałem na Ceto po74,-ale potem uśredniłem gdzieś na ok.40,- i nie wiem czy to kiedyś osiagnie.Jest dość perspektywiczny papier ale jakoś mala ruchawy
  • Re: ile straciliscie? Autor: ~Mario [79.185.162.*]
    Mam od dłuższego czasu tą spółkę na podglądzie {k. 4 miesięcy}.Mi wydaje się,że kurs jest celowo trzymany nisko.
  • Re: ile straciliscie? Autor: Targaryen [89.79.64.*]
    a mi się wydaje że wraca po prostu na swoje wieloletnie poziomy... o tutaj to widać: http://stooq.pl/q/?s=raf&c=10y&t=c&a=ln&b=0
  • Re: ile straciliscie? Autor: ~jd [87.205.213.*]
    Może na poziomy wraca,ale w chwili obecnej jest w bardzo dobrej sytuacji finansowej ima zamówienia i jej pozycja cenowa powinna być o wiele wyższa
  • Re: ile straciliscie? Autor: ~Borysek [83.2.102.*]
    Piszesz ,że jest w bardzo dobrej sytuacji finansowej. Tylko jest jedno "ale" czy ma również opcje?
  • Re: ile straciliscie? Autor: ~set [62.182.227.*]
    Nie piszę ile straciłem, wolę myśleć ile mogę odzyskać.
    Jednak chciałbym się zapytać, czy ktoś z was ma jakąś sensowną teorię na temat aktualnych spadków?
    WIG rośnie, RAFka ponoć ma co robić na ten rok (nie wspominając o umowach z japończykami na 2010r), a ona zamiast rosnąć ciągle się osuwa!!!
    Obroty żadne, a jeśli już to sprzedaż. Ktoś cierpliwy codziennie wystawia kupno o min. 0,50gr poniżej i .... codziennie zbiera plon. Jest w tym jakiś ukryty plan???
    Proszę podzielcie się opiniami.
  • Re: ile straciliscie? Autor: ~wons [213.156.118.*]
    tez sie nad tym zastanawiam, spadki sa na coraz to mniejszych obrotach - wrecz wyniszczaja psychike mniejszych akcjonariuszy. Jezeli pojawi sie komunikat o zwiekszeniu zaangazowania przez jednego z wiekszosciowych to wszystko jasne.
  • Re: ile straciliscie? Autor: ~set [62.182.227.*]
    Dziś rano znowu ta sytuacja. K-12zł S-13zł - działanie na wyniszczenie psychiki sprzedających.
    Ciekawe, kto wygra, bo przed chwilą S=12,15zł, ale dojdzie do 12,3 i znajdzie się jakiś co sprzeda parę sztuk ustawiając kurs na cały dzień.
    Przydałoby się jakies pozytywne info ze strony spółki, a u nic cisza, jakby im nie zależało - szkoda :-(
    Jak długo jeszcze????
    pozdrawiam wytrwałych (naiwnych?), a więc siebie również :-)
  • Re: ile straciliscie? Autor: ~grzes [70.111.201.*]

gniot jakich malo a to mysle ze dzieki niestety ludziom decydujacym w spolce
    a powie mi ktos ile kosztuje ta stronka z wpisanymi wszystkimi postami o spolce i ta druga bardziej informacyjna odkiedy sa na ciaglych i jeszcze to nie dziala
    jezeli w zalatwianiu wszystkiego maja takie obroty to na co sie oglodac a zreszta z tymi szefami mianowanymi po lini partii w tej spolce czego sie mozna spodziewac
  • Re: ile straciliscie? Autor: ~master [83.19.72.*]
    do grzesia - zastanow sie czlowieku co za bzdury piszesz,pamietaj - pierw pomysl,a potem swoje genialne mysli przelewaj na papier
  • Re: ile straciliscie? Autor: ~Mario [79.185.161.*]
    .Najpierw przeanalizuj transakcje,póżniej pisz. Ktoś trzyma i zniża kurs.Ale takich spółek jest wiele.np Fasing,Zetkama,Hydrotor.To do Grzesia.
[x]
RAFAMET -5,88% 56,00 2025-09-26 17:00:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.