Dzisiaj to masz tylko komunikat tego co zarejestrował sąd 2 dni temu. To po pierwsze. Zmiany statutu były uchwalone na WZA, a ono było w czerwcu. To dwa. A po trzy...wiesz w ogóle czego dotyczyły te zmiany? Śmiem wątpić. Dlatego..."nie strasz nie strasz..."
Jacku… bez nerwów… jakoś sobie poradzimy gdy będzie kilka złotych więcej na akcji…. Nie panikuj. No i ku….. 80% piszących na forach kilkunastu spółek, które miałem w portfelu prze ostatnie 2 lata zachowują się tak: naganiacze, spadkowicze, panikarze a łącznie ich łączy Mityczne Wydarzenia z Bumexhu, Będzina i innych cudów…. Sry,… traktujecie to kur… jak Totolotek. Czasem tak bywa ale dotyczy co kilku spółek z tysięcy. Pozdr
Jacku. Nie wiem jak tam Twoja strategia, nie wiem jak Twoje potrzeby, za dużo się tu teraz udzielamy. Dla mnie to Long…. A tera kupa much do kupy się zleciała. Będzie słabo - już to przeżyłem kilka razy na innych spółkach. A jak dla mnie będzie całkiem dobrze. 584 Mv… Staram się analizować wyniki a nie jakieś wykresy… sprzedaj co chcesz. Zatrzymaj co chcesz.
A po co? Uśredniasz czy idziesz w zaparte? Miej szeroki portfel a będziesz spał spokojnie. Nie ryzykuj, mimo moich nijakich rekomendacji…według mnie wzrośnie, ale widzę, że ryzykujesz… pozdr i dobrych zysków.