• Zmienili taktykę!!! Autor: ~Kirikou [195.117.211.*]
    Nie biorą z ukrytego bo nikt już nie oddaje. Biorą małymi paczkami z prawej...
    Ave
  • Re: Zmienili taktykę!!! Autor: ~max [85.221.171.*]
    No tak, ktoś skupuje co się da, powoli, mozolnie, systematycznie, długofalowo, żeby nie podbić kursu. Moim zdaniem jest to dobry plan na zdobycie możliwie dużej ilości akcji, po możliwie najniższym kursie.
    A czy zlecenie ukryte, czy otwarte, to już moim zdaniem mniej istotne.
    Do tego próby wpływania na emocje forumowiczów ("Buuhhaaa... ha, ha").

Jak dla mnie wyłania się całkiem pozytywny obraz sytuacji. Ktoś sprytny bardzo chce skupić akcje, ma plan i go wykonuje. Do tego nie ma już chętnych na sprzedawanie. Jest więc kwestią czasu, aż rynek to dostrzeże.
  • Re: Zmienili taktykę!!! Autor: ~Obserwator [188.146.108.*]
    Buuhhaaa... ha, ha
  • Re: Zmienili taktykę!!! Autor: ~Kirikou [195.117.211.*]
    będziesz beczał buhahaha jak zobaczysz 4.30 tak na początek
    Ave
  • Re: Zmienili taktykę!!! Autor: ~Sss [159.205.164.*]
    nie ma co zwracać uwagi na głąba tylko spokojnie czekać lub dobierać. Osobiście dzisiaj też dobrałem biedne 475 szt ale tak co chwilę po troszkę wpada do wora.

Ignorować takich bałwanów trzeba bo w przeciwnym wypadku nakręcają się a i tak śmieszy mnie ten obserwator i inni bo każdy wie jeśli zapoznaje się co będzie.
    Blokują wzrost i podsypują akcji ha ha ha. Ubaw mam bo jak większość tutaj nie liczę na zarobek groszy i już tylko zastanawiam się na początek jaki kurs będzie za rok ??? a decyzję w 2025 r. będę podejmować odnośnie PCX !!!

Pozdrowienia dla Akcjonariuszy
    Uwaga kto ma zamiar dokupić zaraz może brać ponieważ na siłę znów 10gr uwalają szukając naiwnych niestety tylko swoje akcje stracą.
    Kto na kupnie brać bo promocja powoli się kończy !
  • Re: Zmienili taktykę!!! Autor: ~Idzie_kryzys [188.146.122.*]
    To samo pisałeś 2 lata temu...zmień płytę
  • Re: Zmienili taktykę!!! Autor: ~Ler [159.205.164.*]
    Dokładnie 100/100
  • Re: Chyba znowu zmienili taktykę!!! Autor: 6agata9 [37.47.249.*]
    Teraz dobierają mikroskopijnymi paczkami, niezauważalnymi dla oka ;)
    taktyka ta sama, te same głąby wypisują cały czas te same bzdety, a wiadomości konkretne na palcach jednej ręki można policzyć. Szkoda czasu na bankstera bo tutaj wszystko ustawiane jak na bananie, a takie zera jak obserwator i inne powinny być blokowane z urzędu.
  • Re: Zmienili taktykę!!! Autor: ~Xxx [159.205.164.*]
    Dziękuję za dzisiejsze akcje w tej śmiesznej cenie. No to znowu stracili trochę akcji hi hi hi. Myślę, że poniżej 3,4 nie zejdzie a leszcz już nie ma akcji na zaniżenie szkoda tylko, że każdy nie skubnie jeszcze trochę aby pozbawić złudzeń manipulantów.
[x]
PCCEXOL -0,25% 2,00 2026-05-15 15:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.