• Go go go Autor: ~Sam-Obfajdas [185.189.127.*]
    jadymy marzyciele -:) chłe chłe chłe jak tu niekochac tego kwita - no jak?? Areczku melisa zaparzona? Xerówka - pampersior zapięty?
  • Re: Go go go Autor: ~banana_na_wierzbie [83.24.113.*]
    Ja tam stomijak=perrectum wciąż czekam na 55, a i na te 100 tez czekam...chłe chłe chłe
    Ale jak pomożesz i dołożysz swoje z akumulowane brązidło od pół roku, to rokowania są bardzo, ale to bardzo optymistyczne....chłe chłe chłe
  • Re: Go go go Autor: ~Sam-Obfajdas [185.189.127.*]
    Spokojna twoja rozczochrana - może do tego poziomu nie dojdziemy ale zobacz jakie łądne pakiety dzisiaj zeszły - Wy ttutaj bedziecie to nazwyac subtelną wymiana akcjonaritau przed wybiciem na nowe ATH chłe chłe chłe.

Bidny Arek znowu nie sprzedał na górce i nadal czeka od 28 zł nie wiem na co chłe chłe chłe
  • Re: Go go go Autor: ~banana_na_wierzbie [83.24.113.*]
    Ja się nie pytam kiedy, tylko czy pomożecie panie stomijka, a odpowiedź powinna brzmieć......pomożemy, więc biery się do roboty, rozrywaj pampera w dolnej części i luuuuuu na rozpalone głowy omamionych proszkiem sukcesu....chłe chłe chłe
  • Re: Go go go Autor: ~staruch [188.146.250.*]
    Duży pampers na dupę i wszyscy tu zarobimy jeśli w kolejnych latach zrealizują chociaż połowę ze swoich zapewnien
  • Re: Go go go Autor: ~tolek_banan [217.149.243.*]
    Jeden z nas wciąg go ma, ale chyba źle założony, bo od czasu do czasu mu przecieka...chłe chłe chłe
[x]
NOCTILUCA -0,47% 105,50 2025-09-26 17:01:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.