Jeszcze nie odjechali,bo nie maja na bryki.Wszystko maja w akcjach i dopiero sobie kupia bryki jak sprzedadzą po kilka zlotych a nie po groszówkach.A ja sprzedam wraz z nimi.
Po kilka złotych? :D za 100 akcji?? Chciałbym za 50 gr to sprzedać co mam to byłoby super ale już na to nie liczę :) Bardziej zastanawia mnie czy bedzie dane w ogóle to sprzedać :D
Ja znowu takim pesymistą nie jestem,bo nie po kupowałem żeby sprzedawać po groszu zarobku.Tutaj,jak wszystko bedzie dobrze i chłopcy dadzą radę to migiem będą złotówki.
Przecież muszą sie zajmować firmą a nie przejmować twoją rozpaczą. Wiedzą,ze maja w portfelu dobre aktywa ,ktore przyniosą w przyszłości krocie. Fotowoltaika troche siadła,ale musza ruszyc konkretne dofinansowania i zmiana prawa,bo innego wyjscia nie ma.
Foto siadło? Kolega chyba nie w temacie! Jeżeli Erato nie wygrywa przetargu to jest podwykonawca FlexiPower i na zmianę..... Ciężko o termin instalacji
Siadło bo tak wynika z harmonogramu płatności. Nie orientujesz się jaki jest szał na czystym powietrzu. Dofinansowanie to 100-130 tys to nie jakieś panele za 40tys jak 3 lata temu.