Na Mabionie rzeczywiscie byly podobne chwyty z badaniami byle czego. Nawet jak EMA ich uwalila przy rejestracji to chcieli dalej cd20 wprowadzac, doslac jakies badania, skaldac kolejny wniosek,kompletnie sie pogubili wtedy. Emisje prz 90 na badania tez byly. Kurs ze 100pln polecial na 18. Na szczescie byla pandemia i mogli zrobic pump and dump - kto chcial wyszedl w tym oknie np ja. Tam byl tez ciekawy manewr z emisja dla inwestorow kwalifikowanych, tuz przed pump i rzekoma wspolpraca z Novavax nad szczepionka
To ty dziadku wpadłeś z deszczu pod rynnę.
Chciałbyś zostać milionerem ale Jonh Mabion i Szumowski się na ciebie uwzięli i wakacje musisz spędzić na domkach wesołego działkowca :))
MAB byl porazka, dla 90% inwestorow. Ale niestety musze cie rozczarowac, bo finalnie bylem w tych 10%.Co bedzie tutaj, majac podobnej klasy zarzad nieudacznikow, przewiduje, ze podzielisz los tych 90% po prostu :-)
Wieczorek przynajmniej walczył
CD20 ok ale trochę zabrakło wiedzy
Koncepcja generykow dla leków biologicznych miała jakiś sens
Tu szuka się choroby dla cząsteczki
Ja mam tez cząsteczkę która robi buu!
Proszę NCBiR o 50 mln na zbadanie gdzie w której chorobie może się okazać lekiem
A inwestorów o dodatkowe 50
Mab zaczynal od 8pln i w max intra byl chyba 137pln i zostawal powyzej 100 przez kwartaly. Tutaj sz. wiedzac jaka jest sytuacja z ta czasteczka, wywala na 2 dni po "dealu stulecia" kilkaset tys. akcji, sprowadzając szybko kurs do prawie parteru. Jest prawdopodobnie tak jak mowisz - tego nie da sie sprzedac na tym etapie, bo nie ma odpowiedzi z rynku, zapotrzebowania, itd. zobaczymy jak bedzie wygladala sytuacja z badaniami, czy to cos zmieni. Mam tu swoja teorie, ale na razie jej nie ujawniam, bo zaraz zostane "rozerwany" przez "forumowych adwokatow" sz
I dlatego wy wszyscy śledzicie z wypiekami na twarzy kurs spółki Molecure i komentujecie w zasadzie tylko negatywnie jej poczynania? Hahaha jeżeli to nie jest próba manipulacji kursem to musi być choroba.
Choroba to jest wspieranie dzialania tego pseudo zarzadu. Ten wasz stan znalazl nawet swoje uzasadnienie w terminologii psychologicznej ofiar przemocy, porwan,itp - tzw syndrom sztokholmski :-)
Wielki Płaczek vel dziadek władował po kokardę akcji molecure na szybki zarobek żeby zostać mylionerem. No ale jak to w życiu Wielkich z nicku bywa, nie wyszło. :)))
No i teraz wszyscy winni. hehe.
Oj dzieciaku, z ciebie to twoj guru zarządzania Mr. sz. zrobi prawdziwego milionera, jak tak tego bardzo chcesz.Ale pod jednym warunkiem - a mianowicie, ze wczesniej byles miliarderem.
Widzę że "ekipa" przyleciała nadawać na Spolke i sobie sztucznie wpisy podbija. Ciekawe. Co tu się ma wydarzyć że jesteście tak aktywni? Co do terminów - badania mogą potrwać długo, ale komercjalizacja zwykle następuje na etapie badań, a nie na ich końcu. A to nas interesuje