Sprzedałem całość XTB z pięknym zyskiem, spodziewam się korekty po wynikach a za całość kupiłem KGN. Tutaj liczę na pozytywne zaskoczenie rynku. Czy się opłacało? Wkrótce się dowiemy ;) Szacunku w tym tygodniu
Wczoraj najwięcej akcji, bo 1891, poszło po cenie 39,80 zł Kurs odniesienia zrobili na 39,30. Dzisiaj najwięcej akcji, bo 1065 sztuk, poszło po cenie 40 zł. Kurs odniesienia zrobili znowu na 39,30. Ciekawe. Jakieś wnioski?
Wyszło ostatecznie, że tu i tu byłby lekki minus. Obecnie w KGN mniejszy więc ostatecznie mimo wszystko dobra decyzja na tle tych 2 spółek. Czekam na dalsze uświadamianie inwestorów, że wyniki KGN są bardzo dobre a większość nie wie o podatku Sasinowym. Perspektywy niezłe na najbliższe miesiące.
Dnia 2023-07-25 o godz. 16:11 ~Niko napisał(a): > Sprzedałem całość XTB z pięknym zyskiem, spodziewam się korekty po wynikach a za całość kupiłem KGN. Tutaj liczę na pozytywne zaskoczenie rynku. Czy się opłacało? Wkrótce się dowiemy ;) Szacunku w tym tygodniu
Aktualizacja. Wszystko nadal idzie w dobrym kierunku, mała aktywność na forum wskazuję, że jeszcze spółka nie zauważona przez szeroki rynek. I bardzo dobrze :)