Ciebie to jest pełno w każdym poście kazdego dnia o kazdej godzinie,chyba robisz tu za znawcę od wszystkiego czyli od niczego,spadnie,nie spadnie ale wszystko jest możliwe, co za nieziemska inteligencja spostrzegawczości buhahahahahaha
Czego sie boisz wybitna jednostko intelektualna..:)
Jak spadnie to pozniej urośnie....dopóki nie sprzedasz nie masz straty. NIE badz YTO i nie panikuj jak sie czerwono robi..tylko korzystaj. Tu slepy widzi co sie podczas sesji dzieje codziennie wiec musi zejsc. Nie ma opcji:)
Dlaczego ma spaść ? Bo jakiś leszcz nie zdązyl kupić po 7, 10 czy 15zl?
Bo jakiś pajac nie wie co to inwestowanie i wywala akcje gdy mu wzrosnie o 10%?
Co nas to obchodzi?
"A ja obstawiam ze zanim wzrosty to jeszcze dobrze spadnie tak zeby wytrzepać zmeczonego leszcza na maxa:):):)" to trza mieć rozdwojenie jazn "Ja nie pisze o duzej korekcie bo na to nie ma czasu....." w jednym poście w ciągu dwóch dni takie odmienne stwierdzenia znafcy od wszystkiego czyli niczego,ale zaraz ci napusze,abyś czytał ze zrozumieniem jego nonsensy buhahaha buhahaha buhahaha buhahaha
Będzie wręcz cudownie,gdy co dnia w każdym poście nie przeczyta się twych bredni,toż to będzie cudny dzień, wez przykład z nikiego i powalcz że swoją choroba forumowego speca
Dawno z tego IP nie pisaliscie:) Nie stresuj sie dla kazdego starczy:) Wiem, że flustrujace jest jak ktos publicznie psuje plany ale co zrobic....nic nie poradzisz pismaku fundowy:)
Nie kolego. Moderator tyko kasuje posty osob ograniczonych ktore nie potrafia uzywac jezyka polskiego. A wracajac do tematu to nie zadne spiskowe teorie a post byl kierowany do ciebie. Na tym forum nie ma drugiej tak ograniczonej intelektualnie osoby z malym zasobem slownictwa jak TY wiec jak myslisz ze jak zmienisz Nick czy IP to cos zmieni? Baw sie dalej w swoje gierki tylko czekam jak znow zaczniesz pisac ....zapraszamy na uczte itp chore wpisy jak przy poziomie 17zl...
I kolegami nigdy nie byliśmy, nie jesteśmy i nigdy nie będziemy, ale starczy uwiąd może toż to spowodował, że się tak zapędziłeś
Buhahahahahahahahahahahahahahah