1. Odbudowa Ukrainy gdzie wiekszosc spółek takich jak bowim się załapie.
2. Budiwa walcowni, myślę że info na dniach.
3. Zerknijcie na akcje po lewej i po prawej. Idealny przykład akumulacji bo akcja bowimu warta jest 9.35. A kurs jest poniżej. Mają za dużo gotówki żeby jej nie inwestować.
Wczoraj ładnie KGHM poszedł do góry. Zapowiedź stymulacji gospodarki Chin zadziałała na ceny miedzi. Ciekawe czy będzie kontynuacja wzrostów na KGHM i jak będą zachowywać się ceny surowców. Myślę, że niebawem zobaczymy wzrost cen ropy oraz stali. Na Bowim praktycznie arkusz czysty. Akcjonariuszy niewielu zostało. Jest szansa, że niebawem będzie papier zbierany na wyższych poziomach.
Nie kłam, widzę po transakcjach ze nic nie dobierasz. A druga sprawa że metal stał narazie leci w dół i Chiny nie mają na to żadnego wpływu. Proszę nie słuchać błędnych informacji.
50 akcji po 8,75 kupione. Napisałem delikatnie. 50 jeszcze miałem ustawione na kupnie po 8,73, ale wycofałem. Na spokojnie sobie dokupię. Nie będę ustawiał zleceń kupna. Być może się jeszcze lekko osunie kurs to kupię w locie.
Przecież widzę, że papier odbierają po 8,7 - 8,8 zł. Nie będę im przeszkadzać. Ustawiłem kolejne zlecenie po 8,72 zł 50 akcji. 500 akcji dziennie przez kilka sesji i mam pakiecik akcji w dobrej cenie :) Kupię to ok. Nie kupię trudno. Są jeszcze inne spółki na GPW. Ja swój pakiet mam. Przygotowany na dłuższy termin KPO, zakończenie wojny (odbudowa Ukrainy). Na spokojnie poczekam!!