• Comparic Rynki Analiza Road Studio Autor: ~xyz [87.205.141.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=xEOjFoMHntQ
    41:37 Analiza Road
    Kolega uwaza ze po ujawnieniu daty premiery moze dojsc do dynamicznych wzrostow...no czyli dokladnie to samo co ja wam pisalem od dluzszego...czasu z tym ze ja wam jeszcze dodam dlaczego tak moze byc....bo data dzienna sprawia ze wiecej osob zaczyna followowac gre i dodawac ja do wishlisty....dodatkowo gra zacznie byc dawana w materialach typu gry jakiegos tam miesiaca i bedzie robiony darmowy marketing......
  • Re: Comparic Rynki Analiza Road Studio Autor: ~ciekawy [5.173.138.*]
    Tylko kiedy data?
  • Re: Comparic Rynki Analiza Road Studio Autor: ~xyz [87.205.141.*]
    Dnia 2023-07-25 o godz. 13:18 ~ciekawy napisał(a):
    > Tylko kiedy data?

tego nie wie nikt teoretycznie patrzac po espi premiera powinna byc do konca pazdziernika...ale kiedy dokladna dzienna data zostanie podana tego nie wie nikt...jeden koles na forum pisal ze niby niedlugo maja podac ale ja nie mam takiego info...zobaczymy ja uwazam ze na poltora miesiaca przed premiera powinni podac najpozniej....tak zeby gra sie zabrala w materialy youtuberow na gry kazdego miesiace....w sensie np...premiery wrzesnia...albo premiery pazdziernika....wiele wskazuje ze w pazdziernik beda celowac...no zobaczymy....kiedy date podadza ale mysle ze moze byc na dniach albo teraz albo jakos w sierpniu...
  • Re: Comparic Rynki Analiza Road Studio Autor: ~Mik [185.49.31.*]
    Jak mają wydać gniota to niech lepiej przesuną premierę ile trzeba, zrobią porządny marketing i dopieszczą tytuł. Zaraz po premierze od razu powinny iść infa o zaawansowanych pracach nad DLC.
  • Re: Comparic Rynki Analiza Road Studio Autor: ~Eurospolk [212.8.243.*]
    teaz to cał czas będzie rosło , to jest perełka jakich mało aktualnie na GPW , spólka bardzo tania lekka , ALskan to ich hit kóry zaprowadzi ich bardzo wysoko
  • Re: Comparic Rynki Analiza Road Studio Autor: ~xyz [87.205.141.*]
    Dnia 2023-07-26 o godz. 07:06 ~Eurospolk napisał(a):
    > teaz to cał czas będzie rosło , to jest perełka jakich mało aktualnie na GPW , spólka bardzo tania lekka , ALskan to ich hit kóry zaprowadzi ich bardzo wysoko

Pelna zgoda spolka lekka jak Sigurd Pettersen zanim zakazano anoreksji wsrod skoczkow ;) I podobnie jak Sigurd bedzie latac wysoko
[x]
ROAD 2,15% 5,70 2026-04-02 10:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.