• Zarło Autor: ~Lego [5.173.17.*]
    I przestało znowu zerowe obroty
  • Re: Zarło Autor: cmpunk [31.61.168.*]
    Czyli trzeba czekać na kolejny wystrzał.
  • Re: Zarło Autor: mroz [77.87.2.*]
    ty to masz cempek wystrzał ale chyba codziennie na ręcznym buahaaha
  • Re: Zarło Autor: cmpunk [31.60.244.*]
    A u ciebie lodzik z rana jak śmietana. Zmień nick z mrozik na lodzik :-).
  • Re: Zarło Autor: ~J-23 [31.61.238.*]
    Dnia 2023-07-25 o godz. 11:05 cmpunk napisał(a):
    > Czyli trzeba czekać na kolejny wystrzał.

? ? ??
    Tak jakby nasz wcpunk trochę zmądrzał ? ? ?
    do tej pory bredził o systematycznych wzrostach na snw do 50 zet
    inny 'expert' ('wesoły' romek) od snw wczoraj rozpaczał nad 1,90 na snw
    a na 'holdzie' snw tak jak pisałem przy 2,30 STABILNIE w dół do BAZY ,.... wczoraj 1,78 czy dzisiaj się poprawią ? ? ?
    Dnia 2023-07-25 o godz. 12:38 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-07-25 o godz. 11:05 cmpunk napisał(a):
    > > Czyli trzeba czekać na kolejny wystrzał.
    >
    > ? ? ??
    > Tak jakby nasz wcpunk trochę zmądrzał ? ? ?
    > do tej pory bredził o systematycznych wzrostach na snw do 50 zet
    > inny 'expert' ('wesoły' romek) od snw wczoraj rozpaczał nad 1,90 na snw
    > a na 'holdzie' snw tak jak pisałem przy 2,30 STABILNIE w dół do BAZY ,.... wczoraj 1,78 czy dzisiaj się poprawią ? ? ?

A napisałem gdzieś, jaki będzie zasięg wystrzału i ile tych wystrzałów będzie? Uwolnij się lepiej z tej sławojki, bo znów ci będzie gorąco, nie siedź tam tyle x-D.
    Według twoich poszczypawkowych prognoz mieliśmy być już na groszówkach i iść na pół złocisza :-D.
    Dla ciebie scettusiu na pocieszenie do poczytania tytuł:
    https://expose-news.com/2023/07/20/cdc-338x-increase-cancer-covid-vaccine/#comments
  • Re: Zarło Autor: ~Jw [77.111.246.*]
    Spekuła sobie poszła, teraz handlujcie między sobą
    Dnia 2023-07-25 o godz. 13:09 ~Jw napisał(a):
    > Spekuła sobie poszła, teraz handlujcie między sobą

No co TY tu jak wyżej piszesz ? ? ?
    jaki handel miedzy sobą ? ? ? tu siedzą sami twardzi zawodnicy (jak np. wcpunk*) którzy będą siedzieć na 'walorze' do przysłowiowej usr***j śmierci i nie sprzedadzą z lekką stratą (np. zakup ostatnio po 2,xx) i przeskoczą na coś innego , żeby odrobić tę stratę , TYLKO będą to grzecznie czekać na 50 czy nawet 100 zet jak np. wspomniany już wcpunk

- - - - - - - - - - - - -
    ( * ) podobno już jak sam się chwali 18 lat ?
    Dnia 2023-07-25 o godz. 13:28 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2023-07-25 o godz. 13:09 ~Jw napisał(a):
    > > Spekuła sobie poszła, teraz handlujcie między sobą
    >
    > No co TY tu jak wyżej piszesz ? ? ?
    > jaki handel miedzy sobą ? ? ? tu siedzą sami twardzi zawodnicy (jak np. wcpunk*) którzy będą siedzieć na 'walorze' do przysłowiowej usr***j śmierci i nie sprzedadzą z lekką stratą (np. zakup ostatnio po 2,xx) i przeskoczą na coś innego , żeby odrobić tę stratę , TYLKO będą to grzecznie czekać na 50 czy nawet 100 zet jak np. wspomniany już wcpunk
    >
    > - - - - - - - - - - - - -
    > ( * ) podobno już jak sam się chwali 18 lat ?

Scettuś, rób to kółeczko na Sundragon, bo rachunki trzeb opłacić x-D.
  • Re: Zarło Autor: ~Analityk [5.173.192.*]
    J-23, jesteś jednak "rekinie" mistrzem ucinania start.
    Co nie kupisz to ucinasz straty :)

Zostały ci jeszcze jakieś drobne?
  • Re: Zarło Autor: ~Analityk [5.173.192.*]
    Chociaż na jedną dobę ze swoim chłopakiem w hotelu 1* :)
    cempek lachociągu to że jesteś de bilem udowodniłes wielokrotnie więc naganiaj dalej na tego gniota.
    ja na tyle na ile mi pozwoli czas będę przed twoim naganianiem ostrzegał innych.
    a ty kolego o nicku analityk to się nadajesz tylko do tego żeby cempek zrobił ci anala i będzie miec wystrzał bo więcej z tej nazwy nie wyciagniesz buahaaha
    z tego co widze to na chwilę obecną bolcuje was dalej ekipa buchajska hehehe
    Dnia 2023-07-25 o godz. 14:09 mroz napisał(a):
    > cempek lachociągu to że jesteś de bilem udowodniłes wielokrotnie więc naganiaj dalej na tego gniota.
    > ja na tyle na ile mi pozwoli czas będę przed twoim naganianiem ostrzegał innych.
    > a ty kolego o nicku analityk to się nadajesz tylko do tego żeby cempek zrobił ci anala i będzie miec wystrzał bo więcej z tej nazwy nie wyciagniesz buahaaha
    > z tego co widze to na chwilę obecną bolcuje was dalej ekipa buchajska hehehe

dobrze napisane o "mądrym" i "mądrzejszym"
    no co zrobisz jak się dwóch para-analityków spotka i jesscze dołączy do nich w tej edycji niejaki Roman a w poprzedniej +- i nawet już nie pamiętam innych zawieszonych na hakach powyzej 4 zł ;)
    Dnia 2023-07-25 o godz. 14:19 mroz napisał(a):
    > no co zrobisz jak się dwóch para-analityków spotka i jesscze dołączy do nich w tej edycji niejaki Roman a w poprzedniej +- i nawet już nie pamiętam innych zawieszonych na hakach powyzej 4 zł ;)

było tu wielu takich "expertów" ja jeszcze pamiętam sandman76 czy wolny-/+ ci też snuli ekspertyzy i wieścili KOKOSY na lubelskim tzw. holdingu , a i o innych walorach np. MERCATOR przy 250 zet miał wg nich wrócić i to szybko na 750 i wyżej (obecnie ok. 40 zł)
[x]
SANWIL -5,70% 1,41 2025-11-07 14:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.