Dnia 2023-07-25 o godz. 11:05 cmpunk napisał(a): > Czyli trzeba czekać na kolejny wystrzał.
? ? ?? Tak jakby nasz wcpunk trochę zmądrzał ? ? ? do tej pory bredził o systematycznych wzrostach na snw do 50 zet inny 'expert' ('wesoły' romek) od snw wczoraj rozpaczał nad 1,90 na snw a na 'holdzie' snw tak jak pisałem przy 2,30 STABILNIE w dół do BAZY ,.... wczoraj 1,78 czy dzisiaj się poprawią ? ? ?
Dnia 2023-07-25 o godz. 12:38 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-07-25 o godz. 11:05 cmpunk napisał(a): > > Czyli trzeba czekać na kolejny wystrzał. > > ? ? ?? > Tak jakby nasz wcpunk trochę zmądrzał ? ? ? > do tej pory bredził o systematycznych wzrostach na snw do 50 zet > inny 'expert' ('wesoły' romek) od snw wczoraj rozpaczał nad 1,90 na snw > a na 'holdzie' snw tak jak pisałem przy 2,30 STABILNIE w dół do BAZY ,.... wczoraj 1,78 czy dzisiaj się poprawią ? ? ?
A napisałem gdzieś, jaki będzie zasięg wystrzału i ile tych wystrzałów będzie? Uwolnij się lepiej z tej sławojki, bo znów ci będzie gorąco, nie siedź tam tyle x-D. Według twoich poszczypawkowych prognoz mieliśmy być już na groszówkach i iść na pół złocisza :-D. Dla ciebie scettusiu na pocieszenie do poczytania tytuł: https://expose-news.com/2023/07/20/cdc-338x-increase-cancer-covid-vaccine/#comments
Dnia 2023-07-25 o godz. 13:09 ~Jw napisał(a): > Spekuła sobie poszła, teraz handlujcie między sobą
No co TY tu jak wyżej piszesz ? ? ? jaki handel miedzy sobą ? ? ? tu siedzą sami twardzi zawodnicy (jak np. wcpunk*) którzy będą siedzieć na 'walorze' do przysłowiowej usr***j śmierci i nie sprzedadzą z lekką stratą (np. zakup ostatnio po 2,xx) i przeskoczą na coś innego , żeby odrobić tę stratę , TYLKO będą to grzecznie czekać na 50 czy nawet 100 zet jak np. wspomniany już wcpunk
- - - - - - - - - - - - - ( * ) podobno już jak sam się chwali 18 lat ?
Dnia 2023-07-25 o godz. 13:28 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-07-25 o godz. 13:09 ~Jw napisał(a): > > Spekuła sobie poszła, teraz handlujcie między sobą > > No co TY tu jak wyżej piszesz ? ? ? > jaki handel miedzy sobą ? ? ? tu siedzą sami twardzi zawodnicy (jak np. wcpunk*) którzy będą siedzieć na 'walorze' do przysłowiowej usr***j śmierci i nie sprzedadzą z lekką stratą (np. zakup ostatnio po 2,xx) i przeskoczą na coś innego , żeby odrobić tę stratę , TYLKO będą to grzecznie czekać na 50 czy nawet 100 zet jak np. wspomniany już wcpunk > > - - - - - - - - - - - - - > ( * ) podobno już jak sam się chwali 18 lat ?
Scettuś, rób to kółeczko na Sundragon, bo rachunki trzeb opłacić x-D.
cempek lachociągu to że jesteś de bilem udowodniłes wielokrotnie więc naganiaj dalej na tego gniota. ja na tyle na ile mi pozwoli czas będę przed twoim naganianiem ostrzegał innych. a ty kolego o nicku analityk to się nadajesz tylko do tego żeby cempek zrobił ci anala i będzie miec wystrzał bo więcej z tej nazwy nie wyciagniesz buahaaha z tego co widze to na chwilę obecną bolcuje was dalej ekipa buchajska hehehe
Dnia 2023-07-25 o godz. 14:09 mroz napisał(a): > cempek lachociągu to że jesteś de bilem udowodniłes wielokrotnie więc naganiaj dalej na tego gniota. > ja na tyle na ile mi pozwoli czas będę przed twoim naganianiem ostrzegał innych. > a ty kolego o nicku analityk to się nadajesz tylko do tego żeby cempek zrobił ci anala i będzie miec wystrzał bo więcej z tej nazwy nie wyciagniesz buahaaha > z tego co widze to na chwilę obecną bolcuje was dalej ekipa buchajska hehehe
no co zrobisz jak się dwóch para-analityków spotka i jesscze dołączy do nich w tej edycji niejaki Roman a w poprzedniej +- i nawet już nie pamiętam innych zawieszonych na hakach powyzej 4 zł ;)
Dnia 2023-07-25 o godz. 14:19 mroz napisał(a): > no co zrobisz jak się dwóch para-analityków spotka i jesscze dołączy do nich w tej edycji niejaki Roman a w poprzedniej +- i nawet już nie pamiętam innych zawieszonych na hakach powyzej 4 zł ;)
było tu wielu takich "expertów" ja jeszcze pamiętam sandman76 czy wolny-/+ ci też snuli ekspertyzy i wieścili KOKOSY na lubelskim tzw. holdingu , a i o innych walorach np. MERCATOR przy 250 zet miał wg nich wrócić i to szybko na 750 i wyżej (obecnie ok. 40 zł)