słuchajcie bardzo możliwe, że sytuacja w spółce się zmieniła i teraz będzie już tylko dobrze ale nowym chciałbym tylko napisac krótką historie tej spółki z roku czy więcej temu: to jest jedyna spółka na całej giełdzie która w jedną sesje z podwójnych górnych wideł spadła na podwójne dolne i w nastepnych dniach leciała dalej w dół, niejaki Robert jest tutaj ubrany duzo wyżej niż jest kurs także żebyście wiedzieli tylko że macie tutaj do czynienia z ludźmi którzy mają gdzieś tą spółke, nie mają zasad, wstydu i honoru, interesuje ich tylko kasa
1. Bruce , ty myślisz że Górski i inni weszli tu po to żeby stracić kase , czy zarobić . 2.W spółce się dużo zmieniło na lepsze-połączenie z griffin. 3.Mają przed sobą złote zniwa związane z frankami- info votum.
dlatego mam akcje i nikomu nie bronię kupować czułem się tylko w obowiązku przedstawić krótką historie tej spółki a akurat górski i ciszewski (celowo z małej litery) są dla mnie zerami
co ty żeś się przyczepił tak tego Roberta? wg mnie to normalny gośc który zawisł kiedyś, pewnie już uśrednił i normalnie zależy mu żeby kurs poszedł do góry, on tu był zanim te ścierwa ludzkie weszły to spółki
Jak jesteś taki inwestor to powinieneś wiedzieć , że na giełdzie liczy się przyszłość. Ja mam srednią 0,22 mogę sprzedać z zyskiem, ale dalej dokupuje w dołkach, bo tu kurs będzie dużo wyżej.
jak dla mnie w krótkiej perspektywie to 50/50 ale w dłuższej spółka powinna dać zarobić więc tak czy piszesz prawde to nie jestem pewny:) może co do dzisiaj że spadnie to mozliwe ale z czasem powinno być raczej wyżej:) chociaż twój ulubieniec Robert napisał znowu tajemniczo żebyś obserwował dzisiaj kurs czyli dał ci do zrozumienia że dzisiaj znowu góra, zobaczymy:) hehe