• Stan zawieszenia Autor: ~Krzepki [83.25.19.*]
    Pozdrowic chcialem wszystkich ktorzy juz od wielu dlugich lat w tym stanie zawieszenia. Patrze czasem na kursy spolek ktore chcialem wybrac nim wdeplem tu i az sie lezka w oku kreci... Jak dlugo jeszcze by chociaz swoj wklad odzyskac jesli wogole sie uda. ehh........
  • Re: Stan zawieszenia Autor: ~Zaciekawiony [91.239.205.*]
    To ile akcji i po ile kupione?
    Przecież +/- daje się już wycofać tą „wtopę”...
  • Re: Stan zawieszenia Autor: ~krzepki [31.0.53.*]
    pytasz o szczegoly ktore sa tak bolesne :)
  • Re: Stan zawieszenia Autor: ~kolekcjoner [89.72.82.*]
    zapytajmy inaczej- gdyby spółka wypłaciła dywidende 1gr jak jakoś czas temu to czy uzbierałaby się kokosza?
    To jaka cena by cię interesowała? Ja myślę, że dobrze, że to w ogóle można sprzedać po te 20-40 groszy i wycofać kasę lub niewiele dołożyć... Tu nigdy nie było głębokiej płynności, też w tym ciut „umoczyłem” ale nie wierzę, że to się podniesie powyżej 40-50 groszy... obawiam się, że jeden z najbliższych komunikatów powie nam, że firma się likwiduje, i państwo przejmie majątek za długi, a nie, że zdarzy się cud i znikną ogromne długi.....
    Czas się kończy....
  • Re: Stan zawieszenia Autor: ~Inwestor [188.33.232.*]
    Ja myśle ze tutaj wszystko jest możliwe. Równie prawdopodobne 2 gr co i 1 zł. Niski FreeFloat i skoro za kilkanaście tysięcy można było wywindować kurs z 0,1 na 0,5 to jest to zaiste spółka z potencjałem na króla spekulacji. Nie wiem tylko czy zarząd i FI Rubicon mogą sprzedawać
    Nie wiem, chyba korzystając z okazji wyjdę, nie mam jakoś dużo, 25-30 to nie będzie poważna strata, jutro zobaczymy, czy przy takim pułapie, znajdą się chętni na akcje... :) Chyba starczy tego życia złudnymi nadziejami....
  • Re: Stan zawieszenia Autor: ~Twoj_podpis [89.72.82.*]
    Wyszedłes?
    Częściowo, ale jeszcze nie do końca
  • Re: Stan zawieszenia Autor: ~Edek [212.182.90.*]
    Trzymaj trzymaj, warto mieć zakład wyceniany za grosze. Kiedys rynek to w koncu wyceni
    :)
    Raczej to pójdzie w piach...
    Kasa już utopiona, leży w tym kilka lat... więc albo wyjdzie z małym plusem i będzie fajny bonus, albo nic....

Raczej widać, że ktoś chciał to sztucznie bujnąć w górę, ale mało kupił, a tam, gdzie chciał realizować się, to się okazało, że jest sporo takich, którzy dopiero wtedy coś sprzedadzą, a niżej nie oddadzą i spekulant za krótki, właśnie chyba dziś się spuszczać kończy....
  • Re: Stan zawieszenia Autor: ~Szarik [185.69.145.*]
    Troche go rozumiem. Dobry spekulant gdyby mial 3mln pln to by kupil caly zaklad zatrudniający 200 osob. To tak jakby kazdy z pracownikow wylozyl 15tys aby stac sie udzialowcem przedsiebiorstwa w pol procencie i byc swoim wlasnym szefem
    Bezcen.
  • Re: Stan zawieszenia Autor: ~wierzący [89.77.127.*]
    dokładnie. ja tam trzymam swój pakiet i jestem ale na razie nie planuje odsprzedawać po takiej cenie więc musiałaby być emisja jako program motywacyjny
[x]
ESKIMOS 0,00% 0,21 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.