Aniu na pytanie czy posiadam akcje odpowiedziałem innemu trollowi który wisi na haku w wątku który założyłem "
Jutro dalsze spadki nie dać się nabrać " ( notabene miałem w 100% rację do tego jak się będzie zachowywał kurs w przeciwiństwie do tego co ty pisałaś w kilku swoich wątkach , gdzie w każdym się myliłaś co do zachowania kursu) .Otóż napisałem mu ...cytuję " ....jest tu jeszcze bardzo drogo....... na razie przy tej cenie ryzyko jest ogromne...." (możesz sobie ten wątek wyszukać i sprawdzić co pisałem, dodatkowo tobie tez odpisałem cytuję " .....chyba nie myslisz że jestem tu po to żeby kupować tego bankruta z tragicznymi wynikami...." Myślę że te dwie moje wypowiedzi i wiele innych które pisałem o spółce dla średnio inteligentnej osoby nie sprawią problemu by wyciągnąć wniosków czy mam akcję czy nie. A czy mogłabyś się teraz odnieść do tego co ty pisałaś , a więc tój cytat i pytanie ?
1. "Kupować, bo jutro będzie drożej.....Jutro otworzy na plusie, może 5% może więcej.." - Dlaczego się nie otworzyło na plusie 5% i o co chodzi z tym twoim naganianiem żeby kupować?
2. "Brawo, myślę że Rafał zrozumiał....Jutro dalszy ciąg wzrostów" - co niby miałem zrozumieć, dlaczego tych wzrostów nie było tak jak pisałaś?
3. "Taniej niż 12,96 zł nie będzie" - Według ciebie taniej miało nie być, więc co takiego się stało, że jest, jakiś twój błąd w obliczeniach?
4. "Promocja się kończy.....Kupować, bo jutro będzie drożej" - o jaką promocję ci chodziło , dlaczego naganiasz na spółkę która ma fatalne wyniki? Robisz to bezinteresownie czy masz w tym jakiś powód?
Mam nadzieję że rzetelnie odpowiesz na moje pytania, pozdrawiam