• Kupię ponownie ,tylko wtedy Autor: ~Ania [91.198.217.*]
    Jak spadnie na 12 lub poniżej, bo pozbyłam się dużo wcześniej, pozdrawiam
  • Re: Kupię ponownie ,tylko wtedy Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    BBUUUHAHAHA ale mnie rozbawiłaś z samego rana hahahaha, ale jak to przecież pisałaś ma iść tylko w góre, poniżej 13,00 nie spadnie, że to super okazja i koniec promocji bliski, ale to nic, pouczałaś mnie jeszcze że jestem trollem spadkowym, pytałaś dlaczego nie chce spaść poniżej 12,96, mówiłaś że wszysko już w cenie, giełda kupuje przyszłość i takie tam bzdury typowego naganiacza na haku hahahaha, ale mam z was polewkę niedzielne ynwestory z bankiera, ładnie was tu wytrzepali z akcji , hehehe, przytocz tylko kilka twoich bredni hehehe
    Autor: ~Anna [91.222.126.*] 2023-07-19 09:55
    Okazja na zwiększenie pozycji - GRODNO
    Autor: ~Ania [91.198.217.*]2023-07-20 12:20
    Myślę że taniej jak 12,96 już nie będzie
    Autor: ~Ania [91.198.217.*]2023-07-20 13:45
    Rafał jedno pytanie, jaki jest obrót w złotych na dzisiaj i dlaczego nie leci kurs poniżej 12,96 jeśli według Ciebie jest tak źle
    Autor: ~Ania [91.198.217.*]2023-07-20 16:54
    Brawo, myślę że Rafał zrozumiał
    Autor: ~Ania [91.198.217.*]2023-07-20 17:02
    Jutro dalszy ciąg wzrostów
    Autor: ~Ania [91.198.217.*] 2023-07-19 15:09
    Promocja się kończy
    Kupować, bo jutro będzie drożej
    Autor: ~Ania [91.198.217.*] 2023-07-19 14:58
    Jutro otworzy się na plus 5%

Aniu jeszcze wiele nauki przed tobą, stałaś się posmiewiskiem tego forum, totalna kompromitacja, bez względu co teraz napiszesz nikt nie będzie już tego traktował poważnie, pozdrawiam cie słoneczko paaaa
  • Re: Kupię ponownie ,tylko wtedy Autor: ~Ania [188.146.110.*]
    Rafał dziecko drogie czy zauważyłeś, że tylko ty odpisałeś na mój post? Nie wiedziałam że tak bardzo obserwujesz co piszę na tym forum, ale wiedziałam że się odezwiesz po moim wpisie, bo chłopczyku jesteś mało inteligentny. I tak naprawdę to z Ciebie jest pośmiewisko. Jeszcze dużo się musisz uczyć na temat inwestowania na GPW. Bo kto tu się kieruje wpisami na tym forum żeby inwestować. Zacznij dziecko drogie inwestować ale w siebie
  • Uwaga na naganiaczy Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    Obserwuję twoje wpisy ( i tylko twoje ) bo mam straszną polewkę, chyba nie myslisz że jestem tu po to żeby kupować tego bankruta z tragicznymi wynikami i to raczej ty masz przekonanie że ktoś się kieruje wpisami na forum żeby inwestować, skoro tworzysz dziesiątki postów o tym jaka to cudowna spółka, o tym że zaraz odpaly, rakiety i takie tam typowe posty naganiacza który wisi na haku, no cóż hak zakłócił ci zdolność racjonalnego myślenia , uwiera i nerwy puszczają, szczególnie jak się sprzedaje ze stratą, tak jak ty. I jeszcze skarbie mnie chcesz uczyć inwestowania? Wszystko książkowo jest tak jak pisałem, kiszonka w okolicy 13zł i powolne opadanie pod własnym ciężarem, przecież to nie ja zawisłem na haku i sprzedałem ze stratą więc daruj sobie pouczanie mnie, ale cieszę się że są takie osoby jak ty, ktoś przecież musi tracić żebym ja mógł zarabiać, buziaczki i pozdrawiam paaaa słoneczko
  • Re: Uwaga na naganiaczy Autor: ~Piotr [192.55.109.*]
    Podbijam, oboje jesteście siebie warci, ona pisze głupoty a Ty jeszcze większe o bankructwie żeby zbić kurs.
  • Re: Uwaga na naganiaczy Autor: ~Ania [91.198.217.*]
    Rafałku dziecko drogie, ja nie straciłam nawet 1 grosza sprzedając akcję tej spółki. Co ty za bzdury wypisujesz dzieciaku o jakiś rakietach? Znajdź mój post gdzie używałam słów rakieta? Zadałam pytanie wcześniej czy posiadasz akcje tej spółki, to nic nie odpisałeś. Więc czekam na informację,tylko nie kłam dzieciaku.
  • Re: Uwaga na naganiaczy Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    Aniu na pytanie czy posiadam akcje odpowiedziałem innemu trollowi który wisi na haku w wątku który założyłem "Jutro dalsze spadki nie dać się nabrać " ( notabene miałem w 100% rację do tego jak się będzie zachowywał kurs w przeciwiństwie do tego co ty pisałaś w kilku swoich wątkach , gdzie w każdym się myliłaś co do zachowania kursu) .Otóż napisałem mu ...cytuję " ....jest tu jeszcze bardzo drogo....... na razie przy tej cenie ryzyko jest ogromne...." (możesz sobie ten wątek wyszukać i sprawdzić co pisałem, dodatkowo tobie tez odpisałem cytuję " .....chyba nie myslisz że jestem tu po to żeby kupować tego bankruta z tragicznymi wynikami...." Myślę że te dwie moje wypowiedzi i wiele innych które pisałem o spółce dla średnio inteligentnej osoby nie sprawią problemu by wyciągnąć wniosków czy mam akcję czy nie. A czy mogłabyś się teraz odnieść do tego co ty pisałaś , a więc tój cytat i pytanie ?
    1. "Kupować, bo jutro będzie drożej.....Jutro otworzy na plusie, może 5% może więcej.." - Dlaczego się nie otworzyło na plusie 5% i o co chodzi z tym twoim naganianiem żeby kupować?
    2. "Brawo, myślę że Rafał zrozumiał....Jutro dalszy ciąg wzrostów" - co niby miałem zrozumieć, dlaczego tych wzrostów nie było tak jak pisałaś?
    3. "Taniej niż 12,96 zł nie będzie" - Według ciebie taniej miało nie być, więc co takiego się stało, że jest, jakiś twój błąd w obliczeniach?
    4. "Promocja się kończy.....Kupować, bo jutro będzie drożej" - o jaką promocję ci chodziło , dlaczego naganiasz na spółkę która ma fatalne wyniki? Robisz to bezinteresownie czy masz w tym jakiś powód?
    Mam nadzieję że rzetelnie odpowiesz na moje pytania, pozdrawiam
  • Re: Uwaga na naganiaczy Autor: ~Ania [91.198.217.*]
    Najpierw ty mi odpowiedz czy posiadasz akcję tej spółki. Co to za odpowiedź ze już odpowiedziałem innej osobie. I uważaj jak nazywasz osoby na tym forum, bo może cię namierzyć policja za obrazę słów których używasz, a co dalej idzie pozwać cię z powództwa cywilnego. Myślisz że jest to tylko moje pisanie ? Najpierw sprawa zgłaszana jest na policję żeby po cię namierzyć, później twoje dane lądują do sądu i.t.d więc licz się ze słowami, bo to jak obrażasz i piszesz jest to dowód w sprawie. Żegnam i proszę więcej mnie nie zaczepiać na tym forum
    Uuuu widzę że nerwy zaczynają puszczać bo zaczyna się straszenie płokułatołem, czyźby hak coraz bardziej uwierał? A w którym to zdaniu zostałaś przeze mnie obrażona? A czy wiesz że zamieszczanie na forum rekomendacji podlega odpowiedzialności administracyjnej. Skąd u ciebie stwierdzenia zamieszczone na forum , cytuję " Jutro otworzy się na plus 5% " "Kupować, bo jutro będzie drożej" "Taniej niż 12,96 zł nie będzie" Skąd posiadasz tego typu wiedzę że piszesz to z pełnym przekonaniem ? Czy wiesz że część inwestorów pod wpływem twoich postów mogło stracić tu pieniądze? Wiesz że pisząc to mogłaś wpłynąc na ich decyzję? Masz w tym w jakiś cel, lub chęć odniesienia zysku kosztem innych inwestorów ? Bo to jest bardzo ciekawe co wypisujesz na forum i może tym powinny się zająć odpowiednie służby bo wszystko co napisałaś okazało się nieprawdą, masz w tym jakiś cel że wprowadzać ludzi w błąd ?
    Uuuu widzę że nerwy zaczynają puszczać bo zaczyna się straszenie płokułatołem, czyźby hak coraz bardziej uwierał? A w którym to zdaniu zostałaś przeze mnie obrażona? A czy wiesz że zamieszczanie na forum rekomendacji podlega odpowiedzialności administracyjnej. Skąd u ciebie stwierdzenia zamieszczone na forum , cytuję " Jutro otworzy się na plus 5% " "Kupować, bo jutro będzie drożej" "Taniej niż 12,96 zł nie będzie" Skąd posiadasz tego typu wiedzę że piszesz to z pełnym przekonaniem ? Czy wiesz że część inwestorów pod wpływem twoich postów mogło stracić tu pieniądze? Wiesz że pisząc to mogłaś wpłynąc na ich decyzję? Masz w tym w jakiś cel, lub chęć odniesienia zysku kosztem innych inwestorów ? Bo to jest bardzo ciekawe co wypisujesz na forum i może tym powinny się zająć odpowiednie służby bo wszystko co napisałaś okazało się nieprawdą, masz w tym jakiś cel że wprowadzać ludzi w błąd ?
  • Re: Kupię ponownie ,tylko wtedy Autor: ~Piotr [31.0.39.*]
    Oboje jesteście siebie warci
  • Re: Kupię ponownie ,tylko wtedy Autor: ~Ania [91.198.217.*]
    A ty trzeci też jesteś wart
  • Re: Kupię ponownie ,tylko wtedy Autor: ~lol [185.31.217.*]
    biedna Ania utopiła, wzięła po 13 i sprzedała ze stratą
[x]
GRODNO -0,54% 18,40 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać