• Ciekawe Autor: ~Mustafi [46.134.96.*]
    PKO PZU wiśniowa i jeszcze dwie instytucje łącznie mają papieru na kwotę około 6 mln zł licząc po 2 grosiki i pytanie moje jest takie że skoro wiedzą że spółka zniknie i ich akcje przepadną to dlaczego ich nie sprzedają za te marne 2 grosze zawsze to marne 6 mln zł nie wiele ale zawsze to 6 mln dlaczego oni to chcą stracić? Hmmmmmm
  • Re: Ciekawe Autor: ~Ed [176.221.122.*]
    Dziecko drogie, bo dla nich te 2 mln to jak dla ciebie 2 grosze. Po drugie tu wystarczy położyć na S akcji za 100 tys i mamy zawieche na dolnych widłach do końca dnia. A do 5 dni roboczych potrzeba poinformować poprzez ESPI o sprzedazy choćby 1 akcji. Po takim numerze to już by się nigdy nie otwarło tyle by było S. Po prostu myśl logicznie
  • Re: Ciekawe Autor: ~Hahaa [37.30.108.*]
    ' Otworzyło ' jak już coś.... :D
  • Re: Ciekawe Autor: ~Mustafa [176.106.35.*]
    Synku takie kocopaly to pisz dziadziusiowi a nie mi. To się daje płatny artykuł robi sztuczne podbicie i wychodzi. Tak jak zrobił to ptaku na krezusie a nie pisz mi że oni chętnie podarują 6 mln zł buhaha im większy bogacz tym większa sknera .
  • Re: Ciekawe Autor: ~Tom [37.30.108.*]
    Dokładnie,znam paru milionerów co jak mają 3zł napiwku dać,to się cali trzęsą.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [104.129.57.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.