• OZE.. Autor: ~Solo [46.204.13.*]
    Taka ciekawostka:
    https://www.olsztyn.com.pl/artykul,tapniecie-w-branzy-oze-olsztynski-potentat-upada-mimo-setek-klientow,37809.html
  • Re: OZE.. Autor: ~Kloss [188.47.126.*]
    smutne... ale, czy nie należy upatrywać w upadłości tej firmy szansy dla innych?
    Wydaje się, że Grodno osiągnęło już swój minima (tak, tak.. wiem zawsze może spaść na 8 zł) ale... rynek dzisiaj jest inny. Unia tak czy inaczej ale WYMUSI na nas adaptację rozwiązań, w których GRODNO przoduje. Ruszy się górę... tylko kiedy? Za tydzień czy za miesiąc?
  • Re: OZE.. Autor: ~Solo [46.204.12.*]
    Podrzuciłem artykuł dla pokazania, że hasło OZE nie oznacza od razu super biznesu, bo może oznaczać wręcz przeciwnie, czyli duże problemy.
    (btw oby to nie był jakiś duży klient Grodna).
    A co do wartości akcji Grodna, czy i ile może spaść itd., to już sam każdy sobie musi przewidywać i do tego dostosowywać swoją strategię - i nic na giełdzie nie jest pewne. Na początku pandemii zdaje się Grodno spadło poniżej 3 zł - czyli różne "dziwności" są możliwe.
    A w zasadzie jedyne co jest pewne to to, że nie może nic spaść poniżej 0 zł, czyli akcjonariusz musi mieć świadomość że może stracić cały kapitał (ale w dodatkowe długi nie popadnie)
  • Re: OZE.. Autor: ~Piotr [192.55.109.*]
    To wytłumacz mi co zrobił Columbus jak upadł w momencie największego boomu. poczytaj komentarze co ludzie pisali o tej firmie z Olsztyna i możliwych machlojach
[x]
GRODNO 1,36% 11,15 2025-10-02 16:18:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.