• kolejna przegrana Autor: ~pako [83.22.33.*]
    Ligowy beniaminek rozegrał kolejne świetne spotkanie. Tym razem ofiarą Śląska padł chorzowski Ruch. Nie wpłynie to pozytwynie na poniedziałkowe notowania
  • Re: kolejna przegrana Autor: ~asdasd [87.99.14.*]
    to i tak mają szczęście, że nie dostali więcej !!!
  • Re: kolejna przegrana Autor: ~kibic [83.22.51.*]
    jak było 3- 1 dla Śląska to notowania Ruchu spadną o 3 czy 2% ?
  • Re: kolejna przegrana Autor: ~xs [83.9.48.*]
    Glowny udzialowiec to wlasciciel spolki Reporter. Zlamanego grosza nie dam za jej uczciwosc, Popytajcie franczyzobiorcow na jakie sumy zostali przekreceni. Ile spraw maja w sadach. Przekret na przekrecie
  • Re: kolejna przegrana Autor: ~coleman [83.26.154.*]
    żal mi tych co kupili zobaczcie na kurs Borusia Dortmund debiut 11,80 euro i już wiele lat akcjonariusze nie mogą odzyskać kasę
  • Re: kolejna przegrana Autor: ~unstopable [217.153.255.*]
    dla mnie wejscie na rynek ruchu chorzów to jakieś nieporozumienie, "firma" szmaciarska bez perspektyw w wiecznych długach i bez poważnego zaplecza sponsorskiego. Dziwi mnie tylko ze ludzie kupuja takie akcje. no ale coż.....ponoć myślą
  • Re: kolejna przegrana Autor: ~wariat [93.105.76.*]
    Panowie kibice zapraszam na stadiony a parkiet zostawcie nam,widze tu jednak tez podobieństwo,nie raz szmacianka tez potrafi wygrać z liderem grupy :)
    Pozdrawiam.
  • Re:RUCH CHORZÓW Autor: ~Snake [87.101.32.*]
    Nie sądzę żeby na papierach klubu piłkarskiego dało się zarobić....

Mamakcje RUCHU,poniewaz chcę pomóc klubowi, chcę się z nim utożsamić, chcę żeby w końcu znów na ligę przychodziły całe rodziny, a nie pseudokibice.

Nie licze na zysk, ani teraz, ani też w przyszłości, liczę za to na poprawienie się sytuacji klubu, na wybudowanie nowegostadionu i infrastruktury, w perspektywie kilku lat na mecze pucharowe i powrót świetności klubu sprzed lat.

=====================================================================

Patrząc w aspekcie szybkiego zarobku kupuje się panowie teraz Petrol (ubiegły tydzien), czy KGHM (ubiegly m-c) , gdzie w ciagu kilku sesji mozna bylo sporo zarobić .........

• Re: kolejna przegrana Autor: ~KRZYCH%% [83.31.194.*]
    mają łaczyć sprzedarz karnetów ;z wejściem do Teatru Rozrywki ++ciekawy pomysł!!
[x]
RUCHCHORZ -8,05% 0,32 2025-12-03 11:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.