Ligowy beniaminek rozegrał kolejne świetne spotkanie. Tym razem ofiarą Śląska padł chorzowski Ruch. Nie wpłynie to pozytwynie na poniedziałkowe notowania
Glowny udzialowiec to wlasciciel spolki Reporter. Zlamanego grosza nie dam za jej uczciwosc, Popytajcie franczyzobiorcow na jakie sumy zostali przekreceni. Ile spraw maja w sadach. Przekret na przekrecie
dla mnie wejscie na rynek ruchu chorzów to jakieś nieporozumienie, "firma" szmaciarska bez perspektyw w wiecznych długach i bez poważnego zaplecza sponsorskiego. Dziwi mnie tylko ze ludzie kupuja takie akcje. no ale coż.....ponoć myślą
Panowie kibice zapraszam na stadiony a parkiet zostawcie nam,widze tu jednak tez podobieństwo,nie raz szmacianka tez potrafi wygrać z liderem grupy :)
Pozdrawiam.
Nie sądzę żeby na papierach klubu piłkarskiego dało się zarobić....
Mamakcje RUCHU,poniewaz chcę pomóc klubowi, chcę się z nim utożsamić, chcę żeby w końcu znów na ligę przychodziły całe rodziny, a nie pseudokibice.
Nie licze na zysk, ani teraz, ani też w przyszłości, liczę za to na poprawienie się sytuacji klubu, na wybudowanie nowegostadionu i infrastruktury, w perspektywie kilku lat na mecze pucharowe i powrót świetności klubu sprzed lat.
Patrząc w aspekcie szybkiego zarobku kupuje się panowie teraz Petrol (ubiegły tydzien), czy KGHM (ubiegly m-c) , gdzie w ciagu kilku sesji mozna bylo sporo zarobić .........