• Quest gdzie jestes? Autor: ~MagisterCzeresniak [94.101.22.*]
    I gdzie to info co miałobyć 2 tygodnie temu?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.66.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Quest gdzie jestes? Autor: ~quest [185.241.254.*]
    A co wy się tak martwicie o to: ) jak pisałem że będzie to będzie i na tym zakończę dyskusje z wami .....
  • Re: Quest gdzie jestes? Autor: ~chudy [5.173.164.*]
    Chyba nie myśleliście poważne, że ktoś wie, co się dzieje w spółce. Trzeba czekać na raport i tyle. Powinien chyba być jakoś w połowie sierpnia. To jedyne informacje, na jakie można tu liczyć.
    Zdziwisz się chudy ....
    Ja wiem, po co kupowałem te akcje, dlatego się nie zdziwię. Tyle że uważam, że nie wiadomo kiedy będą chcieli się podzielić informacjami . Mam czas, na razie czekam na raport.
  • Re: Quest gdzie jestes? Autor: ~MagisterCzeresniak [94.101.22.*]
    Jesteś mniej wiarygodny niż Maliniak. On przynajmniej przytacza fakty z przeszłości. Ty rzucasz hasła bez pokrycia. Też mogę napisać, że np. 30.07 będzie espi.
    Chłopcze masz jakieś problemy z czytaniem? A może ze wzrokiem ?
    Napisz proszę, gdzie napisałem, kiedy będzie espi, napisałem, ze czekam na raport, który będzie w połowie sierpnia . Możesz sobie zweryfikować ta informacja. Ale akcjonariat, masakra.
    Sory, do questa to miało być
  • Re: Quest gdzie jestes? Autor: ~Mario [41.33.168.*]
    No łowies dlo kunia jus umisali a parter z blisikego fschodudu ni kupuje tyj misaniny.
    Mnie akurat nie interesuje za kogo mnie uważasz. Rób co chcesz z twoimi grosikami . Jak masz akcje sprzedaj a jak nie masz to co tu robisz? Wiem co było na wza i pod to inwestuje . Nikt ci nie każe inwestować w te spółkę. Wybacz ale taka dyskuja urąga mojemu intelektowi więc na tym zakończę. Pozdr
    Wiesz co, moim zdaniem nawet na WZA nie byłeś... A akcje mam od jakiś 8 lat, i mogę mieć kolejne 8. Ja przynajmniej nie opowiadam bzdur tak jak Ty.
    I tego że nie byłem na wza się trzymajmy . Tak będzie bezpieczniej dla mnie dla ciebie i wszystkich którzy ewentualnie moje wpisy czytali :)
  • Re: Quest gdzie jestes? Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2023-07-24 o godz. 18:34 ~quest napisał(a):
    > I tego że nie byłem na wza się trzymajmy . Tak będzie bezpieczniej dla mnie dla ciebie i wszystkich którzy ewentualnie moje wpisy czytali :)

niech będzie że stąd nikt na WZA nie jeździ.
    A szczególnie ci, którzy mają dużo akcji :)
    Tak się Sandman zastanawiam czy przypadkiem Ciebie z imienia i nazwiska nie znam... WZA tajemnica owiane... Wszyscy byli nikt nic nie powie... Dobry joke. Akcje może i masz, tylko pewnie siedzisz okichany z nadzieją zejścia z haka.
  • Re: Quest gdzie jestes? Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2023-07-25 o godz. 08:11 ~MagisterCzeresniak napisał(a):
    > Tak się Sandman zastanawiam czy przypadkiem Ciebie z imienia i nazwiska nie znam... WZA tajemnica owiane... Wszyscy byli nikt nic nie powie... Dobry joke. Akcje może i masz, tylko pewnie siedzisz okichany z nadzieją zejścia z haka.

1. nikt nie pisze że wszyscy byli. Zapewniam Cię, że nie.
    2. Akcje może mam, może ich nie mam
    3. "okichany" z nadzieją zejścia z haka. No popatrz - jestem na Borucie niewiele krócej niż Ty.
    To daj na priv co na tym walnym było:) Na nastepne wybiorę się z Tobą. :)
  • Re: Quest gdzie jestes? Autor: ~Jaminadze [31.0.66.*]
    Magister czereśniak i inżynier maliniak to chyba ta sama osoba bo chociaż nick inny retoryka dosyć spójna hłe hłe
    MagisterCzeresniak to Hillela, jak jesteś już trochę na bankierze to powinieneś znać ten nick. Jak ktoś był na Apis to zna go napewno.
  • Re: Quest gdzie jestes? Autor: ~Muminek [5.173.9.*]
    Wiem, że się wtracam. No ale to jest tak, że ludzie na forum prosili, żeby podać informacje z WZA jeśli ktoś ma. Jak nikt nic nie pisał, to było zle (że niby tajemnice). Jak jest (prawdziwa) informacja od questa, że wszystkie ważne projekty są w toku a niektóre mocno zaawansowane, to podważacie ta informacje. No to ja już się nie dziwię, że tak mało jest rzeczowych informacji na temat spółki na tym forum. Ja też wiem co i jak więc akcje trzymam mimo, że mam ich już więcej niż sobie to jeszcze 2 lata temu zakładałem. I faktycznie szkoda więcej pisać. Kto cierpliwy - doczeka się. Inni - próbujcie szczęścia na pozostałych spółkach. Na pewno dobrze Wam pojdzie. Zatem śmiało!
[x]
HUBTECH 0,82% 0,25 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.