Ta sama spółdzielnia troki nagania na kupno akcji od kilku lat. Zastanówcie się, czemu to robią. Są opłacani. Kiedyś pisałem 5 groszy, 2 grosze. Dziś piszę grosz i do piachu. Czy się sprawdzi za miesiąc?
Oszukujesz to ty od 12gr ludzie stracili przez twój nagon fortunę slugusie rodziny ozieblo ale jak wszyscy widza taki jest zywot szczura czyli twój oczywiście
Masz jeszcze jakieś inne głupkowate NICK-i na tapecie? Nie boli cię głowa od tego wymyślania?
Spróbuj napisać choć raz coś z sensem, coś mądrego, coś merytorycznego - o ile wiesz co to znaczy. Coś, co rzuci inne światło na to co się w tej spółce dzieje. Coś, co inni forumowicze będą mogli wziąć pod rozwagę, zastanowić się, przemyśleć..... Udowodnij wszystkim, że nie jest to za trudne dla ciebie, że masz coś mądrego do powiedzenia. Uwierz w siebie!!!
Haha wystarczy ze ty piszesz same mądrości od 12gr a teraz mamy 2gr i nadal naganiasz musisz być człowiekiem bez skrupułów na zlecenie ozieblo nie ma innego wytłumaczenia dostałeś polecenia upchania tych mln papiera w rękach naiwnej ulicy i bez mrugnięcia okiem realizujesz rozkazy
Heheszko.... i Ty Brutusie przeciwko mnie? Oj...., obraziłeś mnie tym porównaniem do tego ćwierć-mózga Hillarego, który nie potrafi napisać choć 1 zdania po polsku.
Sugerujesz by inni forumowicze zastanowili się dlaczego tu jestem tyle lat? ....., a ja się zapytam: skoro to taka parszywa spółka idąca na 1 gr zgodnie z Twoją zapowiedzią, to dlaczego TY tu jesteś przez tyle długich lat ? Z nudów, z sentymentu? Tylko nie pisz, że jak będzie po 1 gr to kupisz całe miliony, bo już kilkukrotnie tak obiecywałeś i za każdym razem nic z tego nie wychodziło.
Haha nawet nie pół mózg tylko ćwierć mózg , dobre. Zawsze się zastanawiałem dlaczego Hillela pisze tym bełkotliwym stylem czy to zespół Aspargera czy używki czy może celowe działanie? Widzę ze niektórym nerwy puszczają, tu ja i chyba większość obstawiała inny scenariusz . Adrixy co pożyczały kasę Heniowi pod zastaw akcji(4-5groszy) mają na koncie prawie minus 50 procent czyżby wychodziło stare powiedzenie dobry zwyczaj nie pożyczaj. Dziwne ze prawie nikt nie dokupuje? Interesy nie poszły w dobrym kierunku ? Cierpliwość to bardzo ważna cecha na giełdzie.