• Niestety Autor: ~Spokojny [80.113.36.*]
    Po 2 latach trzymania spółki żegnam się z Wami i życzę dużo powodzenia. Obecnie zbliżają się wyniki które zaskoczą negatywnie ale to już każdy wie. Nie ma pod co rosnąć. Jedyny plus jest taki że mają dużo gotówki w kasie. Jakie powody macie żeby nadal tutaj zostać mając średnia zakupu około 9 zł? Tylko sensowne argumenty.
  • Re: Niestety Autor: ~Miedzioryt [5.173.232.*]
    Skoro karzdy wie że wyniki bendom fatalne to jak wyniki mogą fatalnie zaskoczyć ?
    Na cognorze jak spadlo na 3.2 tez pisali pot co to ma rosnońć ?
  • Re: Niestety Autor: ~Spokojny [80.113.36.*]
    To napisz pod co bo nie ma ani jednego konkretnego powodu i pisze to jako akcjonariusz.
    Bez powodu tesz rośnie na wodospat gurny
    Dzieci poniżej 30 roku życia nie powinny tutaj wchodzić. I wystawiłem zlecenie na powyżej 9 ale przez to że byłeś nie miły wrzucam na 8 95 zł żeby jeszcze bardziej zdołować kurs. Bez pozdrowień.
  • Re: Niestety Autor: ~janusz [89.72.1.*]
    wywałasz po 8,90 spułkę, która ma zysk na akcje 9,4 ? ty jesteś normalny ?
  • Re: Niestety Autor: ~Spokojny [37.47.99.*]
    Kurs może być poniżej 8 zł przez kolejne kilka miesięcy
  • Re: Niestety Autor: kno [37.30.14.*]
    Dnia 2023-07-24 o godz. 16:42 ~janusz napisał(a):
    > wywałasz po 8,90 spułkę, która ma zysk na akcje 9,4 ? ty jesteś normalny ?

Gdzie te 9.4? Za ostatnie 4 kwartały (Q2 22 - Q1 23) zysku wychodzi 3.418 (zgodnie z danymi z bankiera). Biorąc pod uwagę, że sytuacja na rynku szału nie robi, niewykluczone że na wzrosty przyjdzie nam poczekać.

Ja osobiście jeszcze nie sprzedaję, bo liczę na to, że w przeciągu paru lat sytuacja na rynku się zmieni, a zarząd nie prześpi okazji (tak jak nie przespał w 2021). Tylko - mi się nie spieszy,, gdybym żył ze spekulacji na giełdzie pewnie bym się mocniej zastanawiał czy stać mnie na czekanie.

• Re: Niestety Autor: ~Iggy [194.177.28.*]
    Gdybym ja żył ze spekulacji to dobrze bym się zastanowił czy ta spółka w tym momencie nadaje się do spekulacji bo wydaje mi się że nie.
    Ja nie żyje ze spekulacji ale narazie średnio widzę sytuację bowimu i chce się pozbyć akcji
  • Re: Niestety Autor: ~Iggy [194.177.28.*]
    Każdy ma taki sam dostęp do informacji. Nikt raczej nic nowego nie powie a argumenty za i przeciw były już poruszane wiele razy we wcześniejszych wpisach. Zrób jak uważasz za słuszne.
[x]
BOWIM 0,20% 4,94 2025-09-18 09:32:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.