Dlaczego tak uważasz ? Przecież to już na piątkowej sesji było widać że nie ma siły papier. Dziś tylko potwierdzenie że dystrybucja idzie w najlepsze. Prócz jednego wątpliwego reko, domysłów i snucia wizji szklanych domów ta spółka nic nie oferuje realnie
Chłopie zluzuj poślady, po takim wybiciu z luką i wskaźnikach przegrzanych na maxa gdzie chcesz żeby rosło??? Trzeba skorekcic i schłodzić bo bez tego ani rusz. Ale na to potrzeba czasu, nikt cie tu nie trzyma na siłę to możesz oddać co masz jak ci się nie podoba, proste.
Jak zawsze są dwie opcje,.. jeżeli zejdzie poniżej 2,20 będzie spadek,.,jeżeli będzie się utrzymywać między 2,3-2,6 znczy powoli zgarniają z rynku znudzonych i będzie wybicie,.. więcej opcji nie ma pzdr Bobi:) ps nie mam akcji czekam na spadek :-P
Dnia 2023-07-24 o godz. 13:21 ~Bob napisał(a): > Jak zawsze są dwie opcje,.. jeżeli zejdzie poniżej 2,20 będzie spadek,.,jeżeli będzie się utrzymywać między 2,3-2,6 znczy powoli zgarniają z rynku znudzonych i będzie wybicie,.. więcej opcji nie ma pzdr Bobi:) ps nie mam akcji czekam na spadek :-P
Jak bedzie spadek ponizej 2,2 lub 2 to w ogole kupowac nie warto bo utopisz na 2-3 lata a tqo nie spolka na longa. Kusiło wbić dzisiaj i modlić się o okolice 3.5 w tym tyg. ale nie ma mocy papierek niestety.
Większej bzdury to jeszcze tu nie widziałem. Szykuje się rekordowy portfel na przyszły rok i to ma nie być spółka na longa? Jak się chciało zrobić szybkie kółeczko no to sory ale nie pykło. Jakie 3.5 jak masz rsi na 90 wybite? Zejdź na ziemię
Dnia 2023-07-24 o godz. 14:31 ~Ehhh napisał(a): > Większej bzdury to jeszcze tu nie widziałem. Szykuje się rekordowy portfel na przyszły rok i to ma nie być spółka na longa? Jak się chciało zrobić szybkie kółeczko no to sory ale nie pykło. Jakie 3.5 jak masz rsi na 90 wybite? Zejdź na ziemię
Po pierwsze - od kiedy patrzy sie na RSI na spółkach nizej wig140 - polecam pierwej wyedukować się zanim zaczniesz przytaczać "mądre" słowa
Po drugie - twoje rekordy póki co są czysto spekulacyjne więc po co w ogóle o nich pisać. nie przeliczaj mw na czysty pieniądz póki farmy nie stoją a wybory niedługo
Po trzecie - akcje posiadam i kółeczka nie robie więc nie snuj teorii nad wyraz