• Wstyd - przyznajcie sie do bledow i do porazki Autor: ~JogurtProteinowy [37.30.14.*]
    Nagle wszyscy sa w zysku lub na malutkiej stracie bo zrobili kilka kolek
    Nagle klapa Unholy byla juz w cenie
    Nagle wszyscy wszystko wiedzieli o tym jak to sie skonczy
    Nagle Unholy nigdy nie bylo wazne bo nie mialo byc z tego duzo kasy i tak dla Duality
    A prawda jest taka ze bylo tu MNOSTWO marzycieli wciskajacych sobie i innym do glowy ze Unholy bedzie gamechangerem dla spolki, ze wplywy beda niebotyczne, ze walor pojdzie na 10-20 pln
    Badzcie mezczyznami i przyznajcie, chociaz przed lustrem, ze kompletnie zle zanalizowaliscie sytuacje i straciliscie tutaj mega duzo czasu i pieniedzy - to krok pierwszy do tego by moze w przyszlosci dalo sie w koncu cos osiagnac na gieldzie
    Przeproscie tez tych ktorzy pisali jak tu bedzie a ktorych lzyliscie
    PS. W poniedzialek dalej macie ciezko bo oceny moga zabulgotac na < 50% a sprzedaz idzie jak krew z nosa
  • Re: Wstyd - przyznajcie sie do bledow i do porazki Autor: ~Tylewtemacie [185.115.4.*]
    Wystawianie ocen przez akcjonariuszy skończyło się. Średnia leci w dół. Z peakiem to samo, nawet akcjonariuszom nie chce się gry odpalić, ledwo zrobiliście 100 osób w grze... Żałosna spółka z żałosnym akcjonariatem.
  • Re: Wstyd - przyznajcie sie do bledow i do porazki Autor: ~borewicz [46.134.136.*]
    ludzie wyluzujta żeby wygrać w kasynie trzeba coś obstawić. nawet na cdprojekcie są ubrani po 400.tutaj nie siadło nikomu bo po 2,50 to mają tylko ci co kupili w piątek no i oczywiście mędrcy z zarządu mają za friko a jeszcze wajcha poszła przed premierą.
    akcjonariat na bananie hehe dobre
  • Re: Wstyd - przyznajcie sie do bledow i do porazki Autor: ~JogurtProteinowy [37.30.14.*]
    Up
    adameczek sie przyznal w innym temacie - brawo
    On pierwszy krok ku wyzwoleniu wykonal
  • Re: Wstyd - przyznajcie sie do bledow i do porazki Autor: ~elis [213.134.171.*]
    marno
  • Re: Wstyd - przyznajcie sie do bledow i do porazki Autor: ~Johny [86.9.131.*]
    Historia kołem sie toczy. Ile razy juz widzialem zaklinanie rzeczywistości... najsmutnieksze jest to, że ludzie naprawdę wierzą w co piszą. Wiem bo sam raz wpakowałem sie w CFG przed premierą Phantom Doctrine i uśrednialem w dół przez co straciłem mnóstwo kasy i nerwów. Dopiero sprzedaż akcji za stratą mnie wyzwoliła, że tak powiem.
[x]
DUALITY 17,12% 1,30 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.