• Prezes Autor: ~Prezes [5.173.131.*]
    Gdzie jest 8 mln akcji się pytam w arkuszu ledwo 0.5 mln , gdzie jest reszta ? Nie mają drobni bo na.forum byłby armagedon , wiec słupy aż puchną od akcji tylko co dalej ?
  • Re: Prezes Autor: ~Elwis [31.0.36.*]
    Wszyscy czekają na jakiś ruch, jak się zacznie to i zlecenia się znajdą. A teraz po co wystawiać zlecenie jak spółka zawieszona i wisi na haku.
  • Xx Autor: ~Eskimos [37.30.14.*]
    Ja mam 300 tysięcy.
    Podejrzewam, że takich jak ja jest niewielu.
    Nikt też się jakoś nie ujawnia z 5% akcji. Wałek.
    Już nieraz pisałem, że tutaj można się albo wzbogacić o kilkaset procent albo stracić cały wkład.
    Chwilowo podejrzewam realnie tę drugą opcję.
  • Re: Xx Autor: ~Grubson [37.47.186.*]
    Ja 230 000 akcji i wystawić nie mogę bo system nie przyjmuje
  • Re: Xx Autor: ~Prezes [185.236.97.*]
    Hmm to dlaczego nie wejdziecie do spółki?
  • Re: Xx Autor: ~Grubson [37.47.186.*]
    Za kilka lat po umorzeniu braku raportów akcje będą coś warte. 10-15 lat i sprzedam
  • Re: Xx Autor: ~Garand [80.48.63.*]
    co za bzdury piszesz- trzeba bylo isc na walne - a poszedl facet z udziałem pare tys akcji. Sp ka do likwidacji !! brak majatku brak kasy brak perspektyw. Wszystko wyprowadzone . Nie matu nikogo kto by chciał cokolwiek zrobic. kazdy czeka na "cos sie stanie" a niebawem bedzie likwidacja. Masz 230000 czy 300000 akcji to czemu sie nie angazujesz w "zycie s-ki" ?? bylo juz pare walnych !! Bajkopisaze na tym forum i marzyciele - zorganizujcie sie jak Stowarzyszenie inwestorów przy wałkach na Elektrimie i posadzcie tych cfaniaków co doprowadzili was do tej sytuacji !!
  • Re: Xx Autor: ~Prezes [193.188.199.*]
    W sumie coś w tym prawdy jest , te wszystkie lewe Infa pod wysłanie , kasa wyprowadzona ze spółki , lewe audyty , ktoś to podpisał , był prezes a tak zostaliśmy kwitami
[x]
YOLO -0,45% 0,33 2023-05-04 16:36:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.