• Jest pieknie na AT Autor: ~logic-intro [83.13.201.*]
    RSI razem z kursem dowe szczyty - do ilu dojedzie Netia... mozemy typowac, w poniedzalek jeszcze wzrost, wtorek pewnie korekta - niewielka ale bedzie RSI obsowa ponizej 70 i jazda do gory na nowy szczyt.
  • Re: Jest pieknie na AT Autor: ~zbieracz [81.105.249.*]
    Właśnie odrabiam straty po roku. Chwała... Moja najlepsza iwestycja od 2 lat.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.30.103.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jest pieknie na AT Autor: ~mb [77.45.33.*]
    rey, nie naganiaj na spadki, tylko kupuj netie, dobrze ci radze,
  • Re: Jest pieknie na AT Autor: ~jjjj [89.76.26.*]
    Myślę, że Netia chwyciła wiatr w żagiel i sprawa Tele2 z TP będzie po myśli Netii. Jestem załadowany w Netii.
  • Re: Jest pieknie na AT Autor: ~obserwator [87.205.63.*]
    zobaczcie za jaki okres jest ten pozew -----to nie dotyczy netii---pozdrawiam
  • Re: Jest pieknie na AT Autor: ~netmen [89.229.209.*]
    tak jak przewidywalem wejscie jednego funduszu, tak typuje teraz albo po najblizszych wynikach wejscie kolejnych
    dla mnie i chyba nie tylko netia nie jest jaks tam spolka wydmuszka, tylko solidna firma oparta na duzym kapitale i konsekwetnie realizujaca startegie dazenia do bycia firma mogaca zagrozic dominacji tp sa, zwlaszcza po podziale tepsy na hurt i detal, co za chwile nastapi
    firma nie babra sie tez w zadnych opcjach czy innych cudach, co tez dobrze swiadczy o jej zarzadzie i co teraz najwazniejsze startuje z naprawde niskich poziomow co pozwoli zarobic i duzym i malym
    zatem do dziela inwestorzy :)
  • Re: Jest pieknie na AT Autor: ~nikt ważny [83.29.79.*]
    Ostrożnie...

Długoterminowy obraz nie napawa jeszcze wielkim optymizmem,
    a nawet skłania do rozważań o możliwości ukształtowania podwójnego dna,
    a nawet dłuższej czasowo formacji.

Krótkoterminowo ok, ale jak "gorący ziemniak" we wrażliwych dłoniach... ;-)
  • Re: Jest pieknie na AT Autor: ~chodzik księżycowy [89.78.48.*]
    Niezgadzam się z poprzednikiem. Będzie jutro mała korekta, albo jej nawet nie będzie.
    To formacja V trędu wzrostowego i kurs zajdzie bardzo wysoko.
    Chodzik Księżycowy
  • Re: Jest pieknie na AT Autor: ~rey [78.30.87.*]
    obys lunatyku mial racje
  • Re: Jest pieknie na AT Autor: ~deja [89.78.46.*]
    Ja czekam przy 2.40.
  • Re: Jest pieknie na AT Autor: ~Tomash [192.168.110.*]
    Ostatnio u mnie w bloku zostawiono ulotki Netii z nowymi przyłączeniami na telefon
    i tańszy, szybszy internet niż w TPSA.
  • Re: Jest pieknie na AT Autor: roger_z [78.8.7.*]
    No, w koncu jakies powazne info :>
  • Re: Jest pieknie na AT Autor: ~jjjj [89.76.26.*]
    Do jakiego poziomu będzie koreka? Moim zdaniem 2,50 a wy co sądzicie.
  • Koniec Autor: ~logic-intro [83.13.201.*]
    koniec korekty.
  • fundusz dalej kupuje Autor: ~mb [77.45.33.*]
    NETIA - Informacja o nabyciu akcji Netii ( 68 / 2008 ) 17:20 09.12.2008
    Zarząd Netii SA („Netia” lub „Spółka”) informuje, że w dniu 8 grudnia 2008 r. otrzymał zawiadomienie złożone w imieniu Third Avenue Management LLC o zwiększeniu zaangażowania powyższego funduszu, działającego na rzecz swoich klientów, powyżej poziomu 24% całkowitej liczby głosów na walnym zgromadzeniu Spółki. Zgodnie z informacjami przekazanymi w zawiadomieniu, w wyniku rozliczenia w dniu 4 grudnia 2008 r. transakcji nabycia akcji Spółki na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie, Third Avenue Management LLC posiada na dzień 4 grudnia 93.720.763 akcje Netii, uprawniające do wykonywania 93.720.763 głosów na Walnym Zgromadzeniu Spółki, stanowiących 24,08% ogólnej liczby głosów na Walnym Zgromadzeniu Netii i 24,08% kapitału zakładowego Netii. Przed wspomnianym wyżej zwiększeniem udziału w kapitale zakładowym Netii, Third Avenue Management LLC posiadał 92.720.763 akcje Netii, uprawniające do wykonywania 92.720.763 głosów na Walnym Zgromadzeniu Spółki, stanowiących 23,82% ogólnej liczby głosów na Walnym Zgromadzeniu Netii i 23,82% kapitału zakładowego Spółki. Podstawa prawna: Art. 70 w związku z art. 69 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych (Dz.U. z 2005 r. Nr 184 poz. 1539).
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.