W piśmie od FastFinance mam udzielić kilku informacji na temat obligacji, wszystko ok, ale w pkt 4 mam określić czy obligacje były zabezpieczone czy nie? No i właśnie, kupiłem je na przełomie maja-czerwca 2018 roku z rynku na giełdzie i skąd mam wiedzieć czy te które kupiłem wykorzystując emaklera były obligami zabezpieczonymi, czy nie? I tak oto będą się dalej pytać i ciągnąć sprawe przedłużając. Czy inaczej rozliczac będą obligi zabezpieczone, a inaczej niezabezpieczone? Z tego co piszą mają spłacić po 2 tyś a reszte wartości zamienić na akcje o wartości nom 1 zł.
Dnia 2023-07-22 o godz. 13:58 ~Adam napisał(a): > Ciebie o rade nie pytam! Na tym forum nikt poważnie ciebie nie traktuje, więc nie komentuj więcej, bo mam to gdzieś...
ciebie za to rodzina traktuje poważnie jak kupujesz za 75% obligacje bankruta haha
nie możęsz tego pojąć a to proste obligacje były ile chciałeś po 20 procent wartości a teraz nie dość że wypłacili całą wartość zakupu plus zysk teraz dadza do rączki 2000 i akcje za zamienne obligajce łyso pisać i nic nie zarobić
Dnia 2023-07-24 o godz. 13:49 ~NAGANIACZ napisał(a): >obligacje były ile chciałeś po 20 procent wartości a teraz nie dość że wypłacili całą wartość zakupu plus zysk teraz dadza do rączki 2000 i akcje za zamienne obligajce łyso pisać i nic nie zarobić
buahahaha :D i co, sypnęli ci hajsem i jeszcze buzi dadzą? :D po 20% to były później, a nie wtedy co on kupował
jak się samemu nie kupiło to prosto innym wtykać jak robić nie powinni ale z tego jest najważniesze irz samrześ nie kupił obligacji w totalnym do łku ani akcji na samym dnie a znam takiego oczywiście wiem o kim piszę po słuchał marianka i dokonał kupna w samym dnie a marianek nie