• Zmiana zarządu Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Jak widzę Henio trzyma kurs i pomału go dołuje nadal brak ifa. o grach a w krótce komunikat o nowych stratach spółki za drugi kwartał
    jak zwykle strata i wzrost zapasów w tworzonej grze o której 5% akcjonariusz nie raczy was informować nie chcieliście zmiany zarządu no to w krótce znowu zjazd w dół a ja na innej spółce zyskałem już 35% na akcjach w ciągu miesiąca i zarobiłem ponad bańkę.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Wyślij [5.184.221.*]
    Weekend to i silver przepustkę z horoszczy dostał
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Psychiatra [37.30.123.*]
    Banke mleka chyba
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Ja zyskałem na innych akcjach w ciągu miesiąca 35% a na APIS straciliście około 9% w ciągu 1 miesiąca i nadal tracicie niektórzy stracili nawet 90% na wartości w stosunku do zakupu. Lecz nadal bronicie tego typa który jawnie z was drwi. Mam dla was nową propozycję kupię nawet wszystkie akcje po 2 grosze oferta ważna do czasu gdy nie spadną poniżej tej kwoty.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.112.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zmiana zarządu Autor: ~Zdzicho [46.205.140.*]
    Dajcie mu spoloj, koleś mówi prawdę, zarobił banke ale wróbli bo on na ruskiej grał.
  • Re: Zmiana zarządu Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Taaaa...., zarobił bańkę ale mleka. Tak się chwali że tyle zarobił ale nie wiadomo czemu nadal tu jest na tym niby gniocie i nadaaaaaal tu waruje ze swoimi komentarzami. Ciekawe............................., DLACZEGO??? :=]
[x]
APIS 10,00% 0,02 2026-05-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.