nawet się o niczym nigdy nie dowiemy, także nie poćcie się za dużo,. co oficjalnie to oficjalnie a co pod stołem to na śmierć się nikt nie dowie,. wiem jak działają korporacje, aby na swoją korzyść maxymalnie także...….
Niby mogli dostać pod stołem ale wątpię. Tutaj deal sponsorowała Alinda Capital. Może emitek obiecał mirosławowi j. i ekipie jakieś stanowiska w emitku albo coś w tym stylu.
Przechodzieńku,.. wolał byś "bonus" czy stanowisko......chyba że za miesiąc na stanowisku dostałby za "super pracownik miesiąca" premie kilka mln.zł np....
o tym samym pomyslałem, stąd może drużynowy nabrał wody w usta, w sumie deal jest prosty - zamiast placić dodatkowe 100mln można dać np. dyszkę odpowiedniej osobie, a teraz jest: 'wiem, ale nie powiem'.
Cały ten skandal zostanie raczej wyprany ciepłymi posadkami, wszak ludzi kompetentnych na wysokich szczeblach ciągle brakuje, co też potwierdza ciągła i nieprzerwaną rzeczywistość.
Nie jest dla mnie ważne co kto wziął czy dał kto z kim się dogadał itd ważne jest tylko co teraz się wydarzy ? Coś musi z taką kasą się stać. To jest ważne. I powinno wydarzyć się coś pozytywnego. Na to czekam.