Jgn, niestety kompromitacja.
Pyramid dno z tym paskudnym OM, którego nie mogli przez 7 lat skończyć studenci za garść ryżu. Nie mieli pomysłu ani spójnej koncepcji co było widać od początku dłubaniny. To najbrzydsza i najgorsza gra survivalowa z otwartym światem. W swojej tematyce na ostatnim miejscu w rankingach Steam. Wyszyński to drukarz a nie programista . Pasjonat celowego wprowadzania innych w bład. Nie wie nawet co chciał osiągnąć, ale zaraz na bank włączy drukarki i makulatury przybędzie, że ho ho ho .
W punkt Nexus. Jak pisałem jqn, ze w zespole PDG 85% osob jest na minimalnej krajowej (sic!)to wyzywał od trolli. A wystarczyło nauczyć się elementarza czytania raportów finansowych. Głupich nie sieją ....
Przypomnę ze pisałeś fantasto ze spółka ma zobowiązania wobec pracowników pod stołem. Jak skierowałem cię do pipu to już nie wiedziałeś co odpisac sieroto.
Jqn, który pisze "z resztą" zamiast zresztą wytyka komuś błędy:))) komedia. A zarazem typowa reakcja kogoś, kto z edukacja został w pół drogi. A może nawet 20%:))) jak z wynikami Unholy . 100k mialo być pewne:))))