O moją żyłkę się nie martw.
Warto pokazać wasze nieudolne od lat naganianie na tym papierze aby przestrzec innych przed szubrastwem jakie tutaj odchodzi.
Możecie mi wierzyć albo i nie ale ja dobrze życzę tym zwykłym ludziom którzy tu zainwestowali o ile jeszcze tu tacy są. Dla mnie to i nawet niech 1000% tu uzyskają o ile to w ogóle możliwe na tym badziewiu nawet w długiej perspektywie.
W pamięci mam cały czas moją gehene na tym śmieciu jaką przechodziłem tu przed covidem i nie życzę tego tu nikomu. Trzy lata w plecy, żeby można było jakoś z tego wyjść przy takich obrotach.
Nic się nie zmieniło, ta sama ekipa, taki sam obrót a wycena niewiele większa!
Ci co twierdzą, że mają perłę GPW niech nie czarują tylko dokupują na potęgę bo przecież już za trochę więcej niż miesiąc będzie kolejny "dobry" raport z zyskiem a wy "szczęśliwi" posiadacze nie chcecie teraz nawet 2,80 za to dać.
Niestety ale ciągle ta sama ekipa przewala ten szlam z ręki do ręki i sama nie wie co z tym problem zrobić!!!
Dlatego cały czas ostrzegam nowych, żeby nie wchodzili w to bagno bo utkną tu na lata.
Do wyników 20 sierpnia nic nie będzie się działo na tym syfie mogą dalej dołować kurs a potem może być euforia bo będzie wartości księgowa około 3 Zeta i ta można się napinać niech napiszą bzdur że to taka perełka pokupowali akcje powyżej 4 Zeta to poczekają jeszcze dwa lata jak nie dłużej na tym bagnie sąsiada z Niemiec ha ha