• Perla roku Autor: ~Arbiter [31.0.95.*]
    Dziękuję za uwagę.
  • Re: Perla roku Autor: ~Boczek [5.173.168.*]
    Jesteś tutaj od lat, czyli śledzisz spółkę i wiesz że wzrosty są kwestą czasu. Twoja aktywność tylko to potwierdza. Dziękujemy!
  • Re: Perla roku Autor: ~Arbiter [31.0.90.*]
    Przecież piszę że perła. Będzie rajd świętego Mikołaja z 2 na 2.50.
  • Re: Perla roku Autor: ~Lolek [46.134.121.*]
    Ale euro masz na myśli?
  • Re: Perla roku Autor: ~Misio [5.173.72.*]
    Z perły zrobil się kamien
  • Re: Perla roku Autor: ~Arbiter [37.248.213.*]
    Piszę i pisze a perla rozmieni się niebawem na2 zł. Tylko parę osób ubiorą. Polecam coś z WIG 20
  • Re: Perla roku Autor: ~Franek [188.33.248.*]
    Napisz konkretnie na czym wisisz i chcesz żeby chociaż trochę wzrosło i będzie z głowy a nie jakieś podchody robisz.
  • Re: Perla roku Autor: ~Misio [5.173.49.*]
    No dokładnie MMS wygląda coraz gorzej i tylko czekać jak zaraz będą na min i pogłębiać dolki
  • Re: Perla roku Autor: glokoo [95.41.235.*]
    A dlaczego wygląda co raz gorzej? Jakieś argumenty popierające Twoją tezę? Popiszemy merytorycznie, czy pasujesz?
  • Re: Perla roku Autor: ~piccoloolo [5.173.30.*]
    nie widzisz że konsole spalone, orgy wyszły tylko na gog, a paranoid nie rokuje za dobrze. Co w tym roku masz jeszcze na plus?
  • Re: Perla roku Autor: ~rony90 [31.0.121.*]
    Coś nie tak z najnowszym raportem. W I kw. z samego Succubusa PC i Agony mieliśmy nieco ponad 1 mln zł przychodów ze sprzedaży. W II kw. przy lepszej wolumenowo sprzedaży Succubusa PC, dodatkowych 300 tys. zł z Kickstartera oraz cytuję "zysków z Succubusa na PS przewyższających wersję na PC", mamy... 1 mln zł przychodów ze sprzedaży. Ktoś ma pomysły, gdzie podziała się reszta kasy ;-) ?
  • Re: Perla roku Autor: ~piccoloolo [5.173.30.*]
    na pc była długo mocna promka
  • Re: Perla roku Autor: ~Agata [37.248.223.*]
    Jesteś pewien że zaksięgowali Kickstartera jako przychód z działalności ?
  • Re: Perla roku Autor: juda [185.230.28.*]
    Może inwestują w rzeczy o których dopiero sie dowiemy. Na przykład nowa gra z seri Lust, Menna i kto wie co jeszcze. Przed Paranoidem ma być jeszcze premiera Sharp X Minad. Z tego też może być kasa
  • Re: Perla roku Autor: ~piccoloolo [5.173.31.*]
    a'propos perły, Arbiter masz Mostka?
  • Re: Perla roku Autor: ~Arbiter [31.0.88.*]
    Zaczyna się rajd Mikołaja.
  • Re: Perla roku Autor: ~arbiter [5.173.31.*]
    nie chcę pisać że miałem rację, zapytam tylko gdzie oni są? ci wszyscy moi przyjacielelelele:) ojo wtc i ten 3 allegro

• Re: Perla roku Autor: ~Matiallegro [46.205.208.*]
    Jestem. Niestety gra niewypał już to pisałem. Jest zawód, ale co mam zrobic. Tak jest w gamingu. To samo przeżyłem na playwayu jak spadał z 240 na 90, na Farm jak leciał. 40 na 20 itd. Zawsze przychodzi czas na nowe maksima. Tutaj też tak będzie. Nie sprzedałem nie mam straty tylko zyski się opóźnią. Natomiast jeśli po tej akcji nie wyciągną poważnych wniosków i kolejne gry nie zaczną zarabiać to będzie wtedy problem. Na razie jest panika
  • Re: Perla roku Autor: ~nicśmiesznego [83.29.146.*]
    1 z przodu czeka i się doczeka kwestia czasu.
  • Re: Perla roku Autor: ~witek [88.156.136.*]
    nie ma szans
  • Re: Perla roku Autor: ~arbiter [46.113.14.*]
    uwaga bo oni są wiecznie aktywni: taka polityka:) żeby potem prezes się wyzbył akcji:, oto cytaty tylko z tego wątku:
    Zawsze przychodzi czas na nowe maksima. Tutaj też tak będzie. Nie sprzedałem nie mam straty tylko zyski się opóźnią.
    pozdro wszystkiego dobrego .
    Ale o co Ci chodzi? Z czym masz problem? Przed czym i kim kogo ostrzegasz? Po co się tak nakręcasz? Porozmawiaj może z kimś o swoich problemach a tutaj odnoś się sytuacji w spółce a nie komentarzy innych osób.
  • Re: Perla roku Autor: ~arbiter [46.113.14.*]
    odkąd tu jestem to tylko odnoszę się do komentarzy twoich, twoich w 6 nickach, przeczytaj wyżej co napisałeś,
    a napisałeś że będą nowe maxima, wcześniej napisałeś że gwarantowane będą wzrosty(bo masz doświadczenie) ,,, nie odzywaj się już i daj nam wejśc w nowy rok bez troli....
    tu juz moim zdaniem jest pozamiatane...ale odezwe się jeszcze bo tak nakrecaliscie pod wejscie na głowny. zobaczymy...
  • Re: Perla roku Autor: ~dumnygebels [46.113.14.*]
    sam gebels byłbyby dumny, to mój cytat roku-autor: matiallegro wtc ojo gruby( czyli jakis trol ) oto ten cytat:
    Zawsze przychodzi czas na nowe maksima. Tutaj też tak będzie. Nie sprzedałem nie mam straty tylko zyski się opóźnią.
  • Re: Perla roku Autor: ~ojo [212.106.161.*]
    Jestem absrajter cały czas tylko nie siedze tu jak smród tak jak ty. Jak juz debi......lu piszesz sam ze sobą to zmien przynajmniej IP bo piszesz z tego samego sam ze soba. Bła....z..nie
    O mnie sie nie martw. Ja cały czas czekam na te twoje 50 groszy. Naganiaj dalej na spadki i produkuj sie dalej.
    Nara he he
  • Re: Perla roku Autor: ~Niepewność [37.47.146.*]
    Spółka okazała się niewypałem, szkoda bo zapowiadała się bardzo dobrze a wyszło jak zwykle na NC, gwoździem do trumny była premiera Paranoida- koszt 5 mln a odzyskają może z tego 10%. Gdzie znajdą środki na dokończenie reszty produkcji, skoro nawet Succubus na 70% rabacie kiepsko się sprzedaje. I teraz zasadnicza kwestia co do premiery kontrowersyjnego Tormentora na platformie Steam, skoro im już dwóch gier nie dopuścili, przypominam, że to ich kluczowy produkt.
    Poczekajmy na więcej szczegółów. Może w newsletterze nas trochę naprowadzą
    Ja ciągle mam nadzieję, że zrobią dobrego patcha na paranoida i tchną w tę grę drugie życie. Te 5mln to przypuszczam, że upchnęli w budżet paranoida inwestycje, które w tym roku robili a są wykorzystywane do produkcji wszystkich gier. Po drodze przed Tormentorem są premjery konsolowe i mobile oraz Jinn 20 czerwca.
  • Re: Perla roku Autor: ~Alu [80.49.160.*]
    Wg mnie Paranoid pójdzie na straty, raczej nie sądzę żeby próbowali to ratować, bo pociągnie to następne koszty. Tu za dużo do poprawy, natomiast pewne elementy wykorzystają przy kolejnych produkcjach i to oprócz nauki na przyszłość muszą wykorzystać.
[x]
MADMIND -4,67% 1,02 2025-09-19 16:20:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.