Nikt Wam niczego nie zagwarantuje. Tu może wydarzyć się wszystko, zarówno solidny wzrost jak i spadek. Ja osobiście obstawiam wzrosty, Rekomendacja poparta badaniem działalności spółki. Obroty bardzo duże wręcz kosmiczne jak na tą spółkę. Tutaj może być tylko lepiej
Poprzednio na Vistal liczyłem, że będzie to drugi Będzin. Nic poparte faktem, a jedynie złudzeniem szybkiego zarobku. W tym przypadku spojrzałem na cyferki i pomyślałem powinno się udać. Na chwilę obecną 2,70 to moje minimum sprzedaży.
Ja trochę taniej wziąłem 2.40 i raczej bardziej pod daytrading bo coś mi się wydaje że tu będą rollercoastery i będzie można dobrze zarobić w krótkim okresie czasu
Sprzedam na plusie kilkuprocentowym odkupie jak poleci w dół tak jak dzieje można było to zrobić mając na otwarciu 1000 sztuk po 2.30 oddać za 2.70 odkupić za 2.40 1125 czyli 12.5 % akcji na plusie tak samo zrobić jutro i kolejne dni gdy tylko nadarzy się okazja
Trzymać na longa, perspektywy bardzo dobre na przyszły rok. Ta rekomendacja z niczego się nie wzięła przecież, wszystko opisane z czego wynika wzrost wartości. Jednocześnie dobierać Voolta bo tam wzrost przychodów również będzie się przekładał na wyniki. pzdr
Ale piszesz do spekulantów. Pewnie ze Long. Ale jak ktoś wali po 1000 lub 2000 akcji to chęć zysku jest w ramionach spekulacji…. Nawet im nie odpisuj następnym razem
Jest dokładnie tak jak z biznesem śmieciowym. Wszyscy wiedzą nikt nic nie robi. Ale przyjdzie na to czas. Dopóki tym krajem rządzi taka zawszona elita i wszędzie pełno umoczonych bez lustracji, dzieci tamtych oficjeli.. tak będzie. Po co mam zgłaszać, ja nie panikuję i nie piszę za ile kupiłem i jaki zysk mnie zadowoli.. Mam czas i będę czekał na okolice 4 zł, z CIG było to samo.. najpierw reko i zarazz spadki.. a teraz po wzroście 300%.. słabeusze uciekli