• A co to sie stało Autor: ~Jkali [37.225.80.*]
    Zagladam i banan na twarzy ,jestem od 120zl takze,nie dziwcie sie, czy bedzie okazja rzucic jednak fajki?bo jednak nie przeszedlem na popcorn i cole,za duzo spadalo i stresik byl,,,a i na forum jakos wiecej wątkow czyzby zauwazyli spolke inni
  • Re: A co to sie stało Autor: ~Aqq [188.47.120.*]
    Tak z ciekawości, skoro znasz już spółkę i widzisz jakie są perspektywy to dlaczego nie usredniasz?
  • Re: A co to sie stało Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    popcor i cola jak najbardziej , sory ale pierwszy rząd zajęty , siądź za nami . Na sprzedam do 30 000 pln wystawione jest 9048 akcji , czyli 1/4 ff , dodaj jeszcze tych z popcornem tak koło dychy albo i lepiej to zostaje 20 tyś ff , co również jest mało prawdopodobne . Ten "baton" to dla kolarzy aby oddali drobne i poszli do innej piaskownicy
  • Re: A co to sie stało Autor: ~Jakali [37.225.80.*]
    Bo wszedłem za wszystko, i nie jestem normalny bo w panice sprzedaje tak możecie się śmiać nie jestem mistrzem jak tu większość z forum że akurat na samym dołku kupili i na samiutkiej górce udało im się sprzedać hahaha,,, poprostu instynkt działa, panika itp ale teraz przeczekałem jakimś cudem. Trochę wpisy normalnych ludzi mnie przekonały.. Mam wystawione przed 500zl ale jutro przestawiam na wyżej.. Pozdrawiam
  • Re: A co to sie stało - Nic się nie stało Autor: ~ma_ser_atti [37.248.216.*]
    Dnia 2023-07-20 o godz. 15:05 ~Jkali napisał(a):
    > Zagladam i banan na twarzy ,jestem od 120zl takze,nie dziwcie sie, czy bedzie okazja rzucic jednak fajki?bo jednak nie przeszedlem na popcorn i cole,za duzo spadalo i stresik byl,,,a i na forum jakos wiecej wątkow czyzby zauwazyli spolke inni

Wakacje panie, wakacje,
    spokój, nuda, relax, urlopy, morze, góry, lody, ...

Jeszcze nic się nie dzieje.
  • Re: A co to sie stało - Nic się nie stało Autor: ~Jakali [37.225.80.*]
    Na urlopie miałem właśnie powiedzieć zonie ze zbankrutowałem hahaha nawet tu kiedyś po pijaku mnie korciło jak spadało codziennie. Ale poczekam.. Urlop w sierpniu dopiero.. Może jednak....
[x]
IBSM 2,29% 62,60 2025-10-15 11:00:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.