Przykro mi, ale na spółdzielnie manipulantów nie poradzę. Podbitka sprzedażowa. Od razu trole się zelciały. Wystarczy spojrzeć na wpisy. Widły, windy i inne takie pierdoły - to już wiadomo, że podbiją cenę i opchną na hakach naiwnych. Ja NIE wchodzę jeszcze. Mam koszyk na przystanku nr 42 i 21. Tam wejdę...
A myślałem, że przynajmniej na tym forum będę mieć do czynienia z poważnymi ludźmi :) 42, 21 a czemu nie 5. Takie poziomy to chyba jak Putin zrzuci atomówkę i to prosto na fabrykę Amica. Trudno to nawet skomentować...
Ella słabe to, już nikt się nie nabiera. Zrób coś w stylu jak kiedyś kłamałaś o tym że Amica pensji nie wypłaca. Nie wiem tylko jak spółka to potraktuje. Moim zdaniem powinnaś już dawno siedzieć za działanie na niekorzyść.
2 mln obrotu na Amice, bez żadnego info, bez żadnej wiadomości, bez niczego...? Synek kto Ci uwierzy, że to uczciwe zachowanie...?! Ja z całą pewnością NIE...!
Na Amicę przyjdzie czas. Oczywiście, że tak. Może po wojnie w Ukrainie. Jeśli przestaną kupować Chiński shit i odsprzedawać pod marką Amici - może też. Ale jeszcze nie teraz. NIE teraz. Cena musi spaść aby móc dobrze zarobić. Żaden duży nie wchodzi w obrocie 2 mln PLN. To żart jakiś, a nie inwestor. Manipulacji krajowi próbują kantów i tyle... Kto głupi nie da się nabrać. PROSTE.