Ja się wgl nie podniecam . Inwestuje spokojnie, czerpie informacje z samej spółki, z wza, chłodno analizuje fundamenty spółki i tyle . Ekscytacje a raczej frustrację wyczuwam u ciebie przyjacielu bo zobaczysz co tu się niedługo będzie działo: ) wtedy będę się raczej ekscytował ....
Mój drogi, powtarzane niczym mantra jest niedługo będzie się działo - powtarzane jest to od 2 lat. I widać, że się dzieje. Dzieje się spadek, minimalne podbicie, ubranie, spadek i tak w pętelce loop.
Dnia 2023-07-20 o godz. 15:11 ~belfort napisał(a): > Mój drogi, powtarzane niczym mantra jest niedługo będzie się działo - powtarzane jest to od 2 lat. I widać, że się dzieje.
W firmie dzieje się dobrze. Mają coraz większe przychody, zyski. Tyle, że nie z dnia na dzień a z kwartału na kwartał. Inwestują, rozbudowują się, pracują nad rozszerzeniem oferty w innych krajach. Mało ?
No tak, dla kółkowiczów to nie jest budujące. A jeśli ktoś inwestuje na dłużej, to spokojnie się doczeka tego... na co czeka.
I na kurs też to się przełoży. Tylko, że teraz to już fundamentalnie a nie spekulacyjnie jak na jesieni 2020. I tyle można powiedzieć.
a ja ci tu belfort nie każę siedzieć. Bozia dała ci rozum i wolną wolę... rób co chcesz :) ja już tu nie raz pisałem jakie ruchy wykonuję i czego się można po spółce spodziewać a najbliższych miesiącach