• Ekscytacja jak na szparagach Autor: ~belfort [91.241.34.*]
    Czym wy sie podniecacie? Przypominam, że ta spółka kosztowała 2zł za 1 akcje.
    Teraz za 2 zł można kupić 5 akcji. PIĘĆ AKCJI.

Idzie zima, trzeba ludzi ubrać w futerka:))
  • Re: Ekscytacja jak na szparagach Autor: ~quest [185.241.254.*]
    Ja się wgl nie podniecam . Inwestuje spokojnie, czerpie informacje z samej spółki, z wza, chłodno analizuje fundamenty spółki i tyle . Ekscytacje a raczej frustrację wyczuwam u ciebie przyjacielu bo zobaczysz co tu się niedługo będzie działo: ) wtedy będę się raczej ekscytował ....
  • Re: Ekscytacja jak na szparagach Autor: ~On [37.30.127.*]
    I co według Ciebie się wydarzy?
  • Re: Ekscytacja jak na szparagach Autor: ~quest [185.241.254.*]
    Surprise ... :)
  • Re: Ekscytacja jak na szparagach Autor: ~byczak [88.156.215.*]
    quest napisz temu leniowi że korepetycje kosztuja....
  • Re: Ekscytacja jak na szparagach Autor: ~belfort [91.241.34.*]
    Mój drogi, powtarzane niczym mantra jest niedługo będzie się działo - powtarzane jest to od 2 lat. I widać, że się dzieje. Dzieje się spadek, minimalne podbicie, ubranie, spadek i tak w pętelce loop.

Na co czekasz?
  • Re: Ekscytacja jak na szparagach Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2023-07-20 o godz. 15:11 ~belfort napisał(a):
    > Mój drogi, powtarzane niczym mantra jest niedługo będzie się działo - powtarzane jest to od 2 lat. I widać, że się dzieje.

W firmie dzieje się dobrze. Mają coraz większe przychody, zyski. Tyle, że nie z dnia na dzień a z kwartału na kwartał. Inwestują, rozbudowują się, pracują nad rozszerzeniem oferty w innych krajach. Mało ?

No tak, dla kółkowiczów to nie jest budujące. A jeśli ktoś inwestuje na dłużej, to spokojnie się doczeka tego... na co czeka.

I na kurs też to się przełoży. Tylko, że teraz to już fundamentalnie a nie spekulacyjnie jak na jesieni 2020. I tyle można powiedzieć.
  • hub Autor: ~quest [185.241.254.*]
    a ja ci tu belfort nie każę siedzieć. Bozia dała ci rozum i wolną wolę... rób co chcesz :) ja już tu nie raz pisałem jakie ruchy wykonuję i czego się można po spółce spodziewać a najbliższych miesiącach
  • Re: hub Autor: ~belfort [91.241.34.*]
    Zadałem pytanie, jestem ciekaw i nie potrafisz odpowiedzieć w prosty i konstruktywny sposób?
  • Re: hub Autor: ~quest [185.241.254.*]
    Pisałem tu już nie raz . Wysil się i poczytaj poprzednie posty bo osobiście lenistwa nie trawie :)
  • Re: hub Autor: ~byczak [88.156.215.*]
    świetnie quest
  • Re: hub Autor: ~jaccoo1 [89.151.43.*]
    Belfort, a ty skąd się urwałeś?
    Ze stajni Maliniaka pochodzisz?
[x]
HUBTECH 1,23% 0,25 2026-05-15 14:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.