Czy oraz jaki powód znajdzie złotousty żeby nie dać raportu za Q2?
Generalnie wg jego zapewnień z raportu za Q1 nie ma ŻADNEGO realnego powodu żeby raport za Q2 się nie pojawił skoro w spółce jest dobrze.
W przypadku raportu kwartalnego odpada też temat audytora.
Poza tym w sierpniu słabiej wieje, więc nie będzie mógł się zasłaniać żaglami
Za podpisanie niekorzystnych umów czy niedotrzymanie umów czeka na prezesa nie KNF a prokuratura.
Aczkolwiek nie chcę teraz ferować wyroków.
Bazuję na tym co pisał w raporcie za Q1. Jak kłamał to będzie musiał odpowiedzieć.
Jego słowa z raportu nie wskazują na to żeby było źle. Zatem czekam na raport Q2.
Chłop siedzi w radach nadzorczych masy spółek. Jak długo inne firmy będą akceptować jego obecność w ich strukturach?
A ja napisałem zawiadamiającego maila do KNF z opisem całej sytuacji spółki. Jak mam stracić cały hajs to przynajmniej w brodę nie będę sobie pluć, że nic nie zrobiłem. Ciekawe co mi odpiszą.
Automat mi odpisał oto taka wiadomość
Informujemy, że:
1) podejmowane przez Komisję Nadzoru Finansowego działania są co do zasady objęte tajemnicą zawodową, o której mowa w art. 16 ustawy z dnia 21 lipca 2006 r. o nadzorze nad rynkiem finansowym (Dz. U. z 2022 r. poz. 660, z późn. zm.), zatem nie zostaniesz poinformowany o sposobie wykorzystania przekazanej przez Ciebie informacji
Ale to normalne u nich, kiedyś też pisałem w innej sprawie nie ujawniają nic nawet czy toczy się jakieś.Więc kogo Oni chronią to tak jakby wszystko lądowało w koszu.Chyba pozostaje prokuratura.