Spólka powinna latac po 40-50ziko. Zdwukrotnila swoja skale w ciagu 3 lat. Ma ugruntowana pozycje na rynku. Kompetencje zeby wejsc w AI. A kapitalizacja jak jakiegos mikrusa co to dopiero zaczyna dzialalnosc. W ktoryms momencie rynek sie pokapuje i wyrwie z kopyta nadrabiajac niedowartosciowanie.
Bardzo interesujące wnioski się ma, gdy się pewien czas patrzy na transakcje na tej spółce. Wg mnie tu może być - acz z zupełnie innych powodów fundamentalch - jak na Synaktiku. I w rok bez wideł i bez 10 % wzrostów SNT poszło w górę o mniej więcej 150% Tu prawdopodobnie też kurs będzie rósł jak woda gotująca żabę - 10 gr w górę, 8 w dół, 15 w górę, 18 w dół, 10 w górę 2 gr w dół - i jesteśmy 8 gr powyżej startu.... i tak miesiącami... Nie zachwalam, bo mi to odpowiada - ciurkam sobie po ... akcji na miesiąc i za rok, póltora będę miał ile zamierzam. I wtedy niech rośnie szybko:)
A mnie sie wydaje, ze jak sie rynek pokapuje jak bardzo niedowartosciowany KBJ jest to najpierw bedzie skokowy wzrost w kilka sesji, potem wymiana akcjonariatu, klasycznie oddadza ci co chca szybko skasowac 30-40% i zwiekszy sie wolumen i dopiero potem taki scenariusz jak Ty piszesz w kilka miesiecy bedzie sobie powoli roslo gora dol gora dol, dolki wyzsze niz poprzednie.
Oczywiscie jesli mialyby byc jakies informacje po drodze np. na temat AI, albo jakis innowacyjnych odnóg to tez beda zrywy. Ale bardziej patrze na core business i do tego sie odnosze. Tak samo moze byc ozywienie jak jakis wiekszy przetarg wygraja itp.