Nie kupują bo na razie więcej gadają niż robią. Ludzie muszą zobaczyć że biznes faktycznie staruje i ma pierwsze wyniki to wówczas może zlecieć się tu pół giełdy. Ale na razie jest to kolejna spółka co duża gada i emituje akcje.
"Więcej gadają niż robią"? "Spółka, co dużo gada"? Przecież ich podejście do informacji jest od lat tak samo tragiczne jak rozwijanie biznesu z granulatem i filamentem. Jedyne, co u nich funkcjonuje to część szkoleniowa i to też bardziej charytatywnie niż biznesowo, co pokazują kolejne raporty.
Przepraszam, że się wtrącam. Możesz ixi wytłumaczyć te wypociny. Przecież czujny pisze tak jak jest. To są fakty. Nie podobają Ci się? Wolałbyś, żeby pisał jak to jest pięknie i kolorowo na Laurenie? Jak to powiedział pewien ojciec z Torunia do prezydentowej "Nie nazywajmy szamba perfumerią".To może Ty przenieś swój pakiecik gdzie indziej jeśli prawda o tej spółce Ci się nie podoba. Pozdrawiam żelazny akcjonariat na tej śmiesznej spółce. Zostało nas niewielu :-)
Dokładnie Lauri. W końcu tutaj się musi coś wydarzyć. Albo wreszcie ruszą d..y, zaczną działać i odjazd na 1zł, albo muszą powiedzieć sorry, nie wyszło, jesteśmy nieudacznikami i zjazd na 1gr. Czekam bez emocji i chyba już bardziej z ciekawości co wymyślą
Włosów to ja mam dużo i mam co rwać. Uważaj żeby tobie nie brakło jak spadnie na 5 lub 4. Ta cała reszta tego" żelaznego" akcjonariatu co piszą prawdę, którą wszyscy znają już od dawna nie muszą się tak wysilać bo im żyły popękają
Jeśli wy tak zwani inwestorzy macie akcję to wypadało by się powstrzymać od takich komentarzy. Najgorszy to ten ptak co we własne gniazdo sra. Pisząc źle o spółce powoduje cię straty u tych którzy dopiero zaczynają i chcieliby zarobić . Prawda jak wy to piszecie nie oznacza że za dzień lub dwa się nie zmieni na inną prawdę
Biuro znajduje się na 2 piętrze razem z poli i yoshi. Jest to hotel uniwerku śląskiego. Granulatu nie kupiłem bo nie miałem gotówki .a na kredyt nie chcieli. Ja jak napisał Lauri zapakowałem wszystko i tylko mi włosy zostały.
Optymizm mam a zachwytu to nie. Biura jak w wielu innych firmach i czym się tu zachwycać, ale z doświadczenia wiem że śiedziby i inne tego typu nie świadczą o kondycji spółki. Po wynikach ich poznamy.