• granulat Autor: ~rekinado [5.173.146.*]
    ponoć szachy 5D Wladymira Władymirowicza są zrobione z granulatu od naszej perełki o_O
  • Re: granulat Autor: ~Ixi [185.234.241.*]
    Niedługo ugotujesz sobie zupę z tego granulatu
  • Re: granulat Autor: ~Jan [93.211.211.*]
    Ale się czają zamiast kupować .
  • Re: granulat Autor: ~olo [91.232.164.*]
    Nie kupują bo na razie więcej gadają niż robią. Ludzie muszą zobaczyć że biznes faktycznie staruje i ma pierwsze wyniki to wówczas może zlecieć się tu pół giełdy. Ale na razie jest to kolejna spółka co duża gada i emituje akcje.
  • Re: granulat Autor: ~Tadek [185.122.107.*]
    Już syfa po 6 gronie sprzedają. Jak w biedronce. Codziennie niższe ceny
    Tadzik do drewutni.
  • Re: granulat Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    "Więcej gadają niż robią"? "Spółka, co dużo gada"? Przecież ich podejście do informacji jest od lat tak samo tragiczne jak rozwijanie biznesu z granulatem i filamentem. Jedyne, co u nich funkcjonuje to część szkoleniowa i to też bardziej charytatywnie niż biznesowo, co pokazują kolejne raporty.
    Przenieś swój pakiecik na inną spółkę i tam bądź czujny bo tu nie chcemy twoich wypocin czytać
  • Re: granulat Autor: ~Bgd [5.173.121.*]
    Przepraszam, że się wtrącam. Możesz ixi wytłumaczyć te wypociny. Przecież czujny pisze tak jak jest. To są fakty. Nie podobają Ci się? Wolałbyś, żeby pisał jak to jest pięknie i kolorowo na Laurenie? Jak to powiedział pewien ojciec z Torunia do prezydentowej "Nie nazywajmy szamba perfumerią".To może Ty przenieś swój pakiecik gdzie indziej jeśli prawda o tej spółce Ci się nie podoba. Pozdrawiam żelazny akcjonariat na tej śmiesznej spółce. Zostało nas niewielu :-)
  • Re: granulat Autor: ~Lauri [83.7.105.*]
    Ixi się znów zapakował i wyrywa sobie włosy, bo zamroził kapitał :) Pozostaje czekać na rozwój sytuacji i tyle
  • Re: granulat Autor: ~Bgd [5.173.121.*]
    Dokładnie Lauri. W końcu tutaj się musi coś wydarzyć. Albo wreszcie ruszą d..y, zaczną działać i odjazd na 1zł, albo muszą powiedzieć sorry, nie wyszło, jesteśmy nieudacznikami i zjazd na 1gr. Czekam bez emocji i chyba już bardziej z ciekawości co wymyślą
    Włosów to ja mam dużo i mam co rwać. Uważaj żeby tobie nie brakło jak spadnie na 5 lub 4. Ta cała reszta tego" żelaznego" akcjonariatu co piszą prawdę, którą wszyscy znają już od dawna nie muszą się tak wysilać bo im żyły popękają
  • Re: granulat Autor: ~Ixi [5.173.34.*]
    Jeszcze jedno Lauri jak kapitału nie mroże tylko MNOŻE ale wybaczam ci ten błąd . Następnym razem postaraj się nie robić ♉
    Ixi ile ty masz lat? Mentalność i sposób komunikowania się na poziomie 10-latka
    Czujny ty mentalnosć i sposób komunikowania masz na poziomie 80 latka, który ma sklerozę i pisze to co jest znane od dawna
  • Re: granulat Autor: ~Ixi [5.173.34.*]
    Jeśli wy tak zwani inwestorzy macie akcję to wypadało by się powstrzymać od takich komentarzy. Najgorszy to ten ptak co we własne gniazdo sra. Pisząc źle o spółce powoduje cię straty u tych którzy dopiero zaczynają i chcieliby zarobić . Prawda jak wy to piszecie nie oznacza że za dzień lub dwa się nie zmieni na inną prawdę
  • Re: granulat Autor: ~Lauri [83.7.84.*]
    Przecież Ty zarabiasz jak wyżej napisałeś, to czemu nagle się o innych martwisz?
    Bo taką mam naturę i nie życzę nikomu żle. Nie jestem z PiSu.
    I to jest Twoja jedyna zaleta:)
    Chociaż tyle mam mały plus
    Byłem dzisiaj w siedzibie firmy
    Mam nadzieję, że kupiłeś po woreczku granulatu i filamentu. Przynajmniej będą mieć jakąś sprzedaż i obrót:) Może wypuszczą ESPI:)
    Biuro znajduje się na 2 piętrze razem z poli i yoshi. Jest to hotel uniwerku śląskiego. Granulatu nie kupiłem bo nie miałem gotówki .a na kredyt nie chcieli. Ja jak napisał Lauri zapakowałem wszystko i tylko mi włosy zostały.
  • Re: granulat Autor: ~Lauri [83.7.2.*]
    To sprzedaj włosy i kup. Skoro byłeś, to może te dzisiejsze zakupy to Twoje? :D
    To jedyne co mi nie wyszło to włosy , więc n się nie pozbędę. Ja już nie sprzedaj i nie kupuję. Mam okrągłą sumę i to mi wystarczy
  • Re: granulat Autor: ~rekinado [5.173.204.*]
    mijałeś się gdzieś tam ze Sławkiem Muchą ?? :)
    Sławomir jeździ tylko na walne, tak że nie było możliwości się spodkać
  • Re: granulat Autor: ~Myślący [77.114.8.*]
     Autor: ~Ixi [185.234.241.*] 2023-07-25 16:36
    Byłem dzisiaj w siedzibie firmy

Optymizmu i zachwytu nie wykazujesz w przeciwieństwie do Sławomira Muchy. Nie jesteś w stanie doszukać się pozytywów tej spółeczki ?
    Optymizm mam a zachwytu to nie. Biura jak w wielu innych firmach i czym się tu zachwycać, ale z doświadczenia wiem że śiedziby i inne tego typu nie świadczą o kondycji spółki. Po wynikach ich poznamy.
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 12:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.