nie nadążają z obsługą wniosków. Mamy ponad trzykrotny wzrost liczby przyjmowanych wniosków, po pierwszych dniach lipca w porównaniu do dziennej liczby wniosków w drugim kwartale tego roku. Każdego dnia obserwujemy wzmożone zainteresowanie skutkujące dużą liczbą składanych wniosków kredytowych – poinformowało money.pl biuro prasowe Banku Pekao.
Co to ma już do rzeczy ? Suchanek to wielki biznesmen i wizjoner. Podwoił kasę, a później podzielił. Odsestki zawsze na czas. Gdybym mógł, to bym zainwestował więcej, ale już nie mam.
Przesadzacie Panowie. Każda spółka może popaść w klopoty finansowe, kto mógł przewidzieć, że będzie wojna. Prezes na pewno ma jakiś plan.Sprzedadzą 20 domkow i jakaś działkę i już sytuacja zacznie inaczej wyglądać. Mogą przesunąć wykup obligacji albo ew. zamienić je na akcje za kilka lat jak to było na Bumechu.
Nie wiem kim jesteś, i co wiesz ja wiem co zrobił prezes z pieniędzmi ludzi między innymi moimi ciężko zarobionymi... I to nie jest wina wojny itp... uwierz .
co za bzdury tu piszecie ! Jak Prefa to przetrwa to się zdziwię . Z tego co wiem to komornik wszedł na konto spółki i żąda 50MLN ile tych nieruchomości muszą sprzedać by to spłacić ?
Widzę, że w 2q sprzedali 13 domków, to 8-9 mln powinno im z tego wpaść. Jakieś mieszkania też do tego na pewno się sprzedały. Poza tym nie wszystkie obligacje są do wykupu na teraz, większość chyba dopiero na 24 rok. Powinni napisać do Mercatora, wchodzi w deweloperkę i ma pieniądze. Modułowe domy z prefabrykatów cieszą się coraz większą popularnością, bo buduje się je szybciej i taniej. Prefa ma gotową technologię. Mogliby się dogadać z korzyścią dla obu stron:)