Obroty na akcjach MedAppu są znikome,
a gdyby nie podbitki na efektowną propagandę,
która nie ma wiele wspólnego z komercyjnym sukcesem;
to kurs już dawno szorowałby po ziemi...
Dnia 2023-07-19 o godz. 18:32 ~maniutek napisał(a): > Wytłumacz mi po co tu jesteś? > > Nie wiem po co istnieją takie osoby na forach. Typowy "Polaczek" tylko zrzędzić, zamiast cieszyć się nawet z drobiazgów.
Ty wytłumacz mi co niby ma mnie cieszyć i czemu MedApp ma być wart kupowania akcji?
Przecież to jest pusta wydmuszka, która wciąż naciąga inwestorów na sukces z przed 5 lat,
ale nawet nie zatrudnia ludzi do odpowiedniego rozwijania pomysłu, który wtedy był innowacyjny;
dlatego zamiast własnego biurowca pełnego pracujących efektywnych inżynierów i innych
wynajmują tylko prawie pusty kawałek piętra, gdzie nic się nie dzieje...
Inwestycje to nie tylko racjonalne lokowanie pieniędzy, ale także spekulacja. Jak myślisz? Zrobią porządną podbitkę pod wywalenie papieru? Czy nic nie zrobią a akcje spadną na grosze?
Pewne jest, że naciągacze będą robić pozory i podbitki
i właśnie dlatego trzeba przed tym ostrzegać, żeby na spekulacje nikt nie dał się nabrać,
bo po co tracąc nabijać kieszenie oszustom gdy można inwestować lepiej?
że ta spółka to wydmuszka i wałek to każdy średnio inteligentny inwestor wie dlatego tu się nie inwestuje a gra. tylko należy pamiętać że karty są znaczone. jest wolność każdy może spróbować wygrać, jakiemuś promilowi graczy to nawet się udaje więc powodzenia