Dnia 2023-07-19 o godz. 10:37 ~życzliwy napisał(a): > Codeaddic sobie kupcie, spółka informatyczna wchodzi, będzie po 4 jak INC.
Wskaźniki spoko ale jakoś nie mam przekonania do tych informatycznych spółek, wolę dokupować to co mam na chwilę obecną, ale dzięki za info... dodam do obserwowanych w razie co :)
Dnia 2023-07-19 o godz. 11:21 ~macanos napisał(a): > Wow, świetna spółka Codeaddic. > > Same straty, teraz opór na kursie XD > > Dzięki za poradę inwestycyjną, wisielcu. > > buahahhaha
Ważne że bez zadłużenia bo zadłużenie nieco ponad 2% to pryszcz. Ogólnie ma perspektywy do wzrostu, ale póki co lepszy zarobek widzę na INC i dziś jeszcze dokupiłem i zaraz chyba jeszcze dziabnę poniżej złotówki AIN bo widzę że szykuje się powrót na 3 zł i pewnie pójdzie dalej :)
Dnia 2023-07-19 o godz. 11:46 ~życzliwy napisał(a): > INC też nikt nie chciał po 1,7, a teraz...Ja tylko życzliwie proponuję, kto chce skorzysta.
Jak to nikt nie chciał, sam osobiście zbierałem od 2 zł do samego dołka i od dołka do 2 zł, wczoraj i dziś dobrałem bo gruby temat się tu szykuje według mnie :) Oczywiście mogę się mylić ale z drugiej strony... kto nie ryzykuje ten nie pije szampana :)