Dnia 2023-07-19 o godz. 13:30 ~piracik33 napisał(a): > A ja sie obawiam jak bedziecie tak nachalnie naganiac to nie bedzie premi od prezesa.....dziala odwrotnie:)
Ty to jednak jesteś nawiedzony albo rzeczywiście na etacie w cognorze :)Nic ci nie pasuje ,tylko pompa w górę hehe. A prezes informuje że kupuje 20 tys. a sprzedaje 100tys tyle że nie informuje,(on albo powiązana z nim osoba ) ot taka różnica .......
Tak jak pisałem wcześniej. Moimzdaniem budowane jest bardzo konsekwentnie prawe ramię w strukturze oRGR. Cena docelowa 12 zł lub wyżej. Pozdrawiam cierpliwych.
Moimzdaniem wkrótce nastąpi wybicie ze struktury oRGR i wtedy szybko osiągniemy 12 zł. Myślę że może to nastąpić jeszcze przed wynikami. Po wynikach prawdopodobnie spadnie, jeśli rzeczywiście będą słabe. Pytanie tylko czy na pewno wyniki będą słabe. Moimzdaniem niekoniecznie.
O wynikach można pospekulowac tyle co zarzad powiedzial. A w połowie maja na konf za Q1 Zola mówił że jest slabo. Powtórzył to dwa razy w prasie, to dlaczego spodziewasz się dobrych wyników?
Bo Zoła już nieraz mówił różne rzeczy które często nie pokrywały się ze stanem faktycznym. Zoła również kupował i sprzedawał akcje Cognora w dziwnych momentach i wielokrotnie zapewniał że rekordowe wyniki są nie do pobicia. A następnie okazywały się lepsze wyniki. Dlatego przestałem wierzyć we wszystkie opowieści Krzysia Zoły.
Wyniki złomowej spólki za 3 tygodnie a tu LIPA ....i wypisywanie życzeń i widzimisię ... Prezes i KOlesie już zgromadzili ponad 75 % akcji ...i NIKT im nie podskoczy nawet jesli wyniki będa fatalne lub złe Lubię Was czytać i te Wasze bajania to miód na moje skołatane serce