Jest tu jeszcze ktoś kto kupował te akcje na początku tego roku ? Czy sami nowi ? Są tu jacyś akcjonariusze ? O co wogole tej spółce chodzi i czym ona się zajmuje ? Buduje domki czy produkuje gierki ? Przecież osiedle pod stolica nie wypaliło a to była główna inwestycja. To na czym będą zarabiać ? Może będzie emisja na przeżycie ? Ta spółka z czegokolwiek się rozlicza wobec akcjonariuszy ?
Ogólnie to zadałem kilka pytań. Wychodzi na to ze spółka poprostu wyciągnęła kasę od akcjonariuszy i siedzi cicho żeby przypadkiem nie zwrócić na siebie za dużej uwagi organów kontrolnych. Nawet sprzedać większej ilości się nie. Jak ktoś chciałby się teraz pozbyć 3,5 mln akcji to gdzie kurs by się zatrzymał ?
Co wy macie ze straszeniem tym resplitem i dalszą dystrybucją? W wyniku resplitu lub splitu akcji wycena pozostaje na tym samym poziomie. Zakładając, że Henio ma zakamuflowane 10 mln akcji i robi resplit 10:1, czyli przed resplitem będzie miał 280k zł przy obecnym kursie i po też tyle samo ale z mniejszą ilością akcji, bo tylko już 1 mln. I uważasz, że wtedy więcej zarobi na sprzedaży tego miliona akcji przy kursie 0,28 zł? Będzie mu łatwiej to zrobić? Naprawdę wierzysz w to?
Co do twoich pytań "ciekawy", to są one mocno tendencyjne. Nie wierzysz, że da się sprzedać 3,5 mln akcji? Moja rada jest prosta - SPRAWDŹ TO! Wystaw te 3,5 mln akcji po 0,027 lub 0,025 i się przekonasz czy w ciągu kilku dni, godzin, minut lub sekund znikną z arkusza sprzedaży czy na nim pozostaną. Oczywiście tego nie zrobisz, bo tylko ściemniasz i siejesz zamęt.
Co do pytań o samą spółkę, to chyba robisz sobie jaja, że zadajesz tego typu pytania na forum bankiera, gdzie min. 95% tu udzielających się to wieloniki, gorszołapy i oszuści forumowi. Chcesz się dowiedzieć co robi spółka, jakie ma zlecenia, jak je realizują? Pojedź do Biłgoraja, zadaj nurtujące cię pytania, poproś o ofertę na budowę domu, poproś o rekomendacje, skontaktuj się z inwestorami korzystających z ich usług.........! Myślę, że wiele ci się wyjaśni, a jeżeli chcesz szybko odzyskać zainwestowane pieniądze wraz z sąsiadem, to syp teraz nawet gdy troszeczkę stracisz. I na nic nie patrz, bo kurs jeszcze trochę się pokisi.... :=]
Ja wielonik?????? Przyganiał kocioł garnkowi..... - jeżeli rozumiesz to przysłowie.
Czy przypadkiem to nie ty chowasz się pod NICKAMI: Rety, Takbylo, Zmora, Luiza, Nauczyciel, Takbylo, Koniec, Pewniak, Policja, Ile, Doktorkidler, Trzeba, Strata, Rozpacz, Jazda, Hehehe, Doktorlubicz, Przypadek, Hak, Jola, Olo...?
No tak..., nawet nie potrafisz nic napisać mądrego na forum tylko ciągle piszesz o lekach, psychiatryku i Hillarym. Do tego masa głupkowatych NICK-ów. Musisz mieć słabe życie..............
zulusowaty odpowiada (usunięty)2023-07-19 18:04IP 89.69.17.*
Możesz coś doktorku polecić ale tak ze swojej autopsji? Nie chciałbym się truć byle czym... :=]
Ja nieustannie polecam Sedivio i MBF Group.
Na pierwszej zrobiliście niezły procent, a na drugiej zarobicie w sierpniu br.
Polecam dodatkowo Folovolt, która to Spółka jest mega zdołowaną, a nie wiadomo czemu. Ładnie działa i perspektywy ma ok.