Zamek powyżej to wyjście na inny poziom czy tym razem Monia się przez kreskę przebije jak się jej uda dobieram patrzę więc, czekam i obserwuję może tym razem się uda;)
Akcja dla cierpliwych. Esotiq 25 % Monnari ledwo 7. Do wyników pozostalo 2 miesiące trochę za wcześnie na atak na szczyty i chyba kupcowi jeszcze na tym nie zależy.
Ale jakie szczyty? Tutaj na teraz to szorowanie po dnie wobec obecnej sytuacji społki, kurs jest totalnie niedoszacowany wskażniki C/Z etc krzyczą K w arkuszu jest co jest, wystarczy że ktoś strzeli z liścia i migiem rozminie 5,80 a to powinno od razu uruchomić popyt AT tutaj zrobi swoje a swoją drogą ciekawe czy już coś kupili? ostatnio raportowali każdego dnia o zakupach na danej sesji, teraz w espi cisza więc albo to zmienili albo jeszcze nic nie kupione... ja trzymam się swojej opcji, jak przebije na zamku 5,80 dobiorę;)
Monnari przespało 6 dobrych miesięcy na GPW i śpi dalej i jak długo jeszcze któż to wie. MILENNIUM jeszcze nie tak dawno kosztował 3.60 a już powoli zbliża się do 7 dla porównania co tutaj się dzieje. Akcjonariat mamy kiepski taka prawda
Eh co za stek bzdur!! po pierwsze wieloniki w ciągu 2 dni ktoś skupił 120 tyś akcji . i gdzie macie info że kupił to prezes ? póki co nie ma żadnego infa że te akcje nabył prezes więc pisanie że jak prezes nie skupuje to nikt akcji nie chce możecie sobie w cztery litery swoje wsadzić ! No ale co się dziwić i mogły napisać wieloniki współnej adoracji z spółdzielni banku Bps jak wasza wiedza jest ZEROWA o czym wiedza już wszyscy i wasze pseudo-analyzy !
Zakładałem ten scenariusz już w styczniu że ten rok to może być czas akumlacji jeszcze i tak jest można mieć nadzieję że jesień już nam odrobi te zaległości
Dobrze że ty wieloniku z spółdzielni banku BPS warujesz 24h na dobę zerowe obroty a ci dalej tutaj warują jak psy nad szynką hahaha ośmieszacie się na maxa tutaj a wasza warowanie mówi jasno co tutaj będzie więc warujcie dalej hehe
~LukW [103.216.198.*] 2023-07-21 13:10 Waruj waruj i wyj wieloniku z spółdzielni banku Bps warujesz i wyjesz tutaj już prawie 2 lata więc nie ośmieszaj się więcej jesteście spaleni już na Gpw wszędzie ! Obroty zerowe a wy tutaj warujecie 24h już 2 lata na dobę mówi samo za siebie hahaha sam się wygadałeś i pogrążyłeś tym wpisem !!
Dokładnie obroty zerowe a ci warują tutaj jak pis pilnujący szynki 24h na dobę mówi samo za siebie co tutaj będzie :) widać że spółdzielnia opłacona przez prezia ale nikogo to nie dziwi hehe taki gniot zerowe obroty a oni warują tutaj non stop :))) beka z nich mamy wszyscy i czekamy spokojnie aż nasypia nam jeszcze akcji po niżej cenie z preziem łącznie :))
Dnia 2023-07-21 o godz. 13:16 ~JW napisał(a): > ~LukW [103.216.198.*] 2023-07-21 13:10 > Waruj waruj i wyj wieloniku z spółdzielni banku Bps warujesz i wyjesz tutaj już prawie 2 lata więc nie ośmieszaj się więcej jesteście spaleni już na Gpw wszędzie ! Obroty zerowe a wy tutaj warujecie 24h już 2 lata na dobę mówi samo za siebie hahaha sam się wygadałeś i pogrążyłeś tym wpisem !! > > Dokładnie obroty zerowe a ci warują tutaj jak pis pilnujący szynki 24h na dobę mówi samo za siebie co tutaj będzie :) widać że spółdzielnia opłacona przez prezia ale nikogo to nie dziwi hehe taki gniot zerowe obroty a oni warują tutaj non stop :))) beka z nich mamy wszyscy i czekamy spokojnie aż nasypia nam jeszcze akcji po niżej cenie z preziem łącznie :))
Brawo panowie prawda zabolała wielonika z spółdzielni banku Bps hahaa
Łukaszenka się wygadał. Wagnerowcy chcą zwiedzić Rzeszów i Warszawę coś się może dziać na granicy naszej w niedalekiej przyszłości w ramach wojny hybrydowej . Nie przypadkowo się tam pojawili Jeśli tak będzie a mam nadzieję że nie, to by doprowadziło do dużej korekty na GPW. Na Monnari tankują paliwo do rakiety tylko to co napisałem wyżej może przekreślić te plany
Blisko coraz bliżej i podtrzymuję swoją wersję jak przebije 5,80 na close to dobieram bo wtedy już zacznie się robić ciekawie technicznie to pole do wybicia w sumie to wystarczy jedna sesja bach i z liścia i pozamiatene 5,80 blisko więc spokojnie obserwuję i czekam;)
I niech tak jak dzisiaj sobie spokojnie rośnie dalej, jak zawsze jak wybije to już spokojnie nie będzie a i volumen inny punkt zakupu blisko a cash już przygotowany
Jestem dzisiejszym wzrostem zaskoczony bo wczorajsza sesja była słaba i nie zapowiadała takiej postawy. Wzrost bez szaleństw ładnie to zaczyna wyglądać i zbliżamy się do oporu który zostanie tym razem przebity tylko jeszcze nie wiem jak to zrobią. Czy z marszu lub jeszcze postoimy w strefie 5.80 5.50 ale przyszłość należy do Monnari.
ktoś zbiera i wchodzi miałem dobrać jak na close przebije 5,80 ale chyba nie było na co czekać i już dobrane zobaczymy czy to była słuszna decyzja technicznie wybija z oporu na podwyższonym volumenie więc mamy ewidentny sygnał kupna
Tylko tutaj nie chodzi o to jaka cena za akcję jest godziwa na pewno nie 6,6 tylko dużo dużo więcej 6,6 to technicznie żaden cel do realizacji po wyjściu z konsoli trzeba na teraz kierować się fibo, a tutaj mamy jednak wyższe poziomy zasięgu wzrostu