• 5,80 cel na teraz Autor: ~mały [85.221.156.*]
    Zamek powyżej to wyjście na inny poziom
    czy tym razem Monia się przez kreskę przebije
    jak się jej uda dobieram
    patrzę więc, czekam i obserwuję
    może tym razem się uda;)
  • Re: 5,80 cel na teraz Autor: ~Cezar [31.61.167.*]
    Akcja dla cierpliwych. Esotiq 25 % Monnari ledwo 7. Do wyników pozostalo 2 miesiące trochę za wcześnie na atak na szczyty i chyba kupcowi jeszcze na tym nie zależy.
  • Re: 5,80 cel na teraz Autor: ~mały [85.221.156.*]
    Ale jakie szczyty?
    Tutaj na teraz to szorowanie po dnie wobec obecnej sytuacji społki, kurs jest totalnie niedoszacowany
    wskażniki C/Z etc krzyczą K
    w arkuszu jest co jest, wystarczy że ktoś strzeli z liścia i migiem rozminie 5,80 a to powinno od razu uruchomić popyt
    AT tutaj zrobi swoje
    a swoją drogą ciekawe czy już coś kupili? ostatnio raportowali każdego dnia o zakupach na danej sesji, teraz w espi cisza więc albo to zmienili albo jeszcze nic nie kupione...
    ja trzymam się swojej opcji, jak przebije na zamku 5,80 dobiorę;)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [68.235.32.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Autor: ~łowcakretynów [31.0.58.*]
    Ależ ogromne obroty .... i jak ostro w górę idzie .... ło matko dzieje się :)
    ja tu widzę ogromny potencjał , myślę że będzie piencet sto dziewięćset
  • Re: Re: Autor: ~Cezar [37.225.46.*]
    Monnari przespało 6 dobrych miesięcy na GPW i śpi dalej i jak długo jeszcze któż to wie. MILENNIUM jeszcze nie tak dawno kosztował 3.60 a już powoli zbliża się do 7 dla porównania co tutaj się dzieje. Akcjonariat mamy kiepski taka prawda
  • Re: Re: Autor: ~PS [5.184.235.*]
    Dokładnie, jak prezes nie skupuje to ruch zamarł i 20 tyś zł obrotu, czyli całe nic. Słaba spółka o małym popycie
  • Re: Re: Autor: ~PS [5.184.235.*]
    Dodam tylko że na tym im zależy żeby nikt tego nie ruszał, a oni sobie powoli skupowali bez znacznego podnoszenia cen!
  • Re: Re: Autor: ~matti [5.173.249.*]
    ..trzeba być cierpliwym, musicie być cierpliwi , i cierpliwość popłaca, i wszystko w swoim czasie...
  • Re: Re: Autor: ~Krzysiek [194.15.34.*]
    Eh co za stek bzdur!! po pierwsze wieloniki w ciągu 2 dni ktoś skupił 120 tyś akcji . i gdzie macie info że kupił to prezes ? póki co nie ma żadnego infa że te akcje nabył prezes więc pisanie że jak prezes nie skupuje to nikt akcji nie chce możecie sobie w cztery litery swoje wsadzić ! No ale co się dziwić i mogły napisać wieloniki współnej adoracji z spółdzielni banku Bps jak wasza wiedza jest ZEROWA o czym wiedza już wszyscy i wasze pseudo-analyzy !
  • Re: Re: Autor: ~matti [5.173.249.*]
    Krzysiek nie denerwuj się tylko bądź cierpliwy bo cierpliwość poplacaca i wtedy kurs będzie rUsł ...
  • Re: Re: Autor: ~Cezar [37.225.46.*]
    Zakładałem ten scenariusz już w styczniu że ten rok to może być czas akumlacji jeszcze i tak jest można mieć nadzieję że jesień już nam odrobi te zaległości
  • Re: Re: Autor: ~PS [109.95.115.*]
    Od rana cisną, 1 akcja jak na razie :D
  • Re: Re: Autor: ~haha [192.119.160.*]
    Dobrze że ty wieloniku z spółdzielni banku BPS warujesz 24h na dobę zerowe obroty a ci dalej tutaj warują jak psy nad szynką hahaha ośmieszacie się na maxa tutaj a wasza warowanie mówi jasno co tutaj będzie więc warujcie dalej hehe
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.48.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Re: Autor: ~PS [89.64.54.*]
    Chłopie ja nie jestem z żadnej spoldzielni banku BPS :D piszę prawdę, a tu się rzucasz tu jak arab na kurs pilotażu. Spójrz na obroty jeszcze raz :)
  • Re: Re: Autor: ~JW [45.56.197.*]
     ~LukW [103.216.198.*] 2023-07-21 13:10
    Waruj waruj i wyj wieloniku z spółdzielni banku Bps warujesz i wyjesz tutaj już prawie 2 lata więc nie ośmieszaj się więcej jesteście spaleni już na Gpw wszędzie ! Obroty zerowe a wy tutaj warujecie 24h już 2 lata na dobę mówi samo za siebie hahaha sam się wygadałeś i pogrążyłeś tym wpisem !!

Dokładnie obroty zerowe a ci warują tutaj jak pis pilnujący szynki 24h na dobę mówi samo za siebie co tutaj będzie :) widać że spółdzielnia opłacona przez prezia ale nikogo to nie dziwi hehe taki gniot zerowe obroty a oni warują tutaj non stop :))) beka z nich mamy wszyscy i czekamy spokojnie aż nasypia nam jeszcze akcji po niżej cenie z preziem łącznie :))
  • Re: Re: Autor: ~Janko [83.26.14.*]
    Dnia 2023-07-21 o godz. 13:16 ~JW napisał(a):
    >  ~LukW [103.216.198.*] 2023-07-21 13:10
    > Waruj waruj i wyj wieloniku z spółdzielni banku Bps warujesz i wyjesz tutaj już prawie 2 lata więc nie ośmieszaj się więcej jesteście spaleni już na Gpw wszędzie ! Obroty zerowe a wy tutaj warujecie 24h już 2 lata na dobę mówi samo za siebie hahaha sam się wygadałeś i pogrążyłeś tym wpisem !!
    >
    > Dokładnie obroty zerowe a ci warują tutaj jak pis pilnujący szynki 24h na dobę mówi samo za siebie co tutaj będzie :) widać że spółdzielnia opłacona przez prezia ale nikogo to nie dziwi hehe taki gniot zerowe obroty a oni warują tutaj non stop :))) beka z nich mamy wszyscy i czekamy spokojnie aż nasypia nam jeszcze akcji po niżej cenie z preziem łącznie :))

Brawo panowie prawda zabolała wielonika z spółdzielni banku Bps hahaa
  • Re: Re: Autor: ~Cezar [31.60.14.*]
    Łukaszenka się wygadał. Wagnerowcy chcą zwiedzić Rzeszów i Warszawę coś się może dziać na granicy naszej w niedalekiej przyszłości w ramach wojny hybrydowej . Nie przypadkowo się tam pojawili Jeśli tak będzie a mam nadzieję że nie, to by doprowadziło do dużej korekty na GPW. Na Monnari tankują paliwo do rakiety tylko to co napisałem wyżej może przekreślić te plany
  • Re: Re: Autor: ~matti [193.239.57.*]
    Te 5 tysi chłopa to do pilnowania łukaszenki i do ogólnego chaosu w eterze. Nam mogą naskoczyć.
  • Re: Re: Autor: ~mały [85.221.156.*]
    Blisko coraz bliżej i podtrzymuję swoją wersję
    jak przebije 5,80 na close to dobieram bo wtedy już zacznie się robić ciekawie
    technicznie to pole do wybicia
    w sumie to wystarczy jedna sesja bach i z liścia i pozamiatene 5,80
    blisko więc spokojnie obserwuję i czekam;)
    I niech tak jak dzisiaj sobie spokojnie rośnie dalej,
    jak zawsze jak wybije to już spokojnie nie będzie a i volumen inny
    punkt zakupu blisko
    a cash już przygotowany
  • Re: Re: Autor: ~Cezar [46.165.89.*]
    Jestem dzisiejszym wzrostem zaskoczony bo wczorajsza sesja była słaba i nie zapowiadała takiej postawy. Wzrost bez szaleństw ładnie to zaczyna wyglądać i zbliżamy się do oporu który zostanie tym razem przebity tylko jeszcze nie wiem jak to zrobią. Czy z marszu lub jeszcze postoimy w strefie 5.80 5.50 ale przyszłość należy do Monnari.
    ktoś zbiera i wchodzi
    miałem dobrać jak na close przebije 5,80
    ale chyba nie było na co czekać i już dobrane
    zobaczymy czy to była słuszna decyzja
    technicznie wybija z oporu na podwyższonym volumenie więc mamy ewidentny sygnał kupna
  • Re: Re: Autor: ~Nowy [195.182.15.*]
    Jaki teraz stawiamy cel?
  • Re: Re: Autor: ~Dominik [46.204.72.*]
    6,6
  • Re: Re: Autor: ~matti [193.239.57.*]
    Do zrobienia taka tygodniowa..
  • Re: Re: Autor: ~Dominik [46.204.72.*]
    Zakładam, że już nie w tym tygodniu.
  • Re: Re: Autor: ~Qubiq [5.173.172.*]
    Możecie stawiać cenę 6.6 zł
    Dla mnie cena godziwą, aktualnie to prędzej 15 zł

Zobaczymy jak w końcu umowy podpiszą i będzie skokowy wzrost sprzedaży

Każdy kto trochę myśli, czyta oraz patrzy na spółkę na tle innych spółek z odzieży wie że jest bardzo niedoszacowana
    Teraz jest tanio
    Tylko tutaj nie chodzi o to jaka cena za akcję jest godziwa
    na pewno nie 6,6 tylko dużo dużo więcej
    6,6 to technicznie żaden cel do realizacji
    po wyjściu z konsoli trzeba na teraz kierować się fibo, a tutaj mamy jednak wyższe poziomy zasięgu wzrostu
[x]
MONNARI -1,52% 5,20 2025-10-30 14:35:00
2025-10-30
Umowa nabycia przedsiębiorstwa
2025-10-27
Skup akcji własnych.
2025-10-24
Skup akcji własnych.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać