Uwielbiam ta teorie , zarząd sprzedaje bo jest trup w szafie , zarząd kupuje bo będą mega wzrosty :) Sami sie manipulujecie tymi komunikatami :) od dzisiaj jesteście na giełdzie ?
A skąd mam wiedzieć czemu sprzedał , miał swoje powody, pewno się przeraził przyszłych wyników i ratuje kapitał , albo jak Rozum pisze wie ze będzie emisja po 5 zł to se kupi taniej .... to chciałeś usłyszeć ? to proszę :) , bankrut i tyle .....
Dogadał się z funduszem... Jestem ciekawy, czy widziałeś kiedyś 2 bańki...?:) można nieźle zaszaleć...:) A facet ma zabrać wszystko do grobu...?:):):) no ale już sporo czasu tu spędziłem...:) narka Panowie i Panie... :) Całe szczęście mam swoje zapatrywania i nie kieruje się forum...:):):) innym też to odradzam...:)
Tak... taki biedak z 2 mln gotówki... :):):) jak czytam to wszystko to śmiać mi się chce... A z tym 2 zł to ktoś lekko przesadził... pewnie marzyciel dostał na bierzmowaniu:)
Zapewne chciał tym gestem zasugerować zbliżający się, jakże z lubością cytowany przez płatnych spadzi Armagedon. Teraz przez weekend będzie się gryzł, czy dobrze zrobił bo w poniedziałek może biedaka zaskoczyć otwarcie.