Największy dołek miałem -64k. Kółek setki zrobione, aby dzisiaj pięknie wyjść na +10k. Jeszcze 23k akcji zostało. Dzisiaj łyczek whisky z lodzikiem się w domu należy jak psu buda.
tak tak, na pewno już jesteś na plusie skoro od trzech lat kisisz, i tym bardziej zachęcasz teraz ludzi by sprzedawali bo sam sprzedajesz, albo jesteś głupi albo myślisz że ludzie są tacy głupi żeby w twoje bajki uwierzyć
Dnia 2023-07-18 o godz. 16:05 ~mietek napisał(a): > powiem Ci więcej- pierwsze kupno zrobiłem za 8,98 :) Ta sama sytuacja od 3 lat na Forevener :) Pozdro.
heh to ciulowy inwestor z ciebie skoro kupowałeś jak inni sprzedawali, a teraz namawiasz na sprzedaż jak inni kupują :) Rozumiem że można wierzyć w spółkę bo nawet 3 lata temu na górce była niedowartościowana i wiedział to prezes kupując w okolicach od 6 do 9 zł, ale nawet jak zrobili podbitkę od ok 3,6 do ok 5 zł to mówiłem że jeszcze nie czas bo będą spadki co najmniej o 50%.
Dnia 2023-07-19 o godz. 10:27 ~kaczafior napisał(a): > kisił strate , jak rosnie to zamknoł taki to "inwestor" xd
Nie wiem, czy zauważyłeś ale napisał, że wyszedł na plusie. I o to chyba chodzi w inwestowaniu, żeby być do przodu. Nie dziwię się, że po tak długim czasie na minusie tak szybko wyskoczył, zapewne z poczuciem ulgi, zwykła psychologia. Jednak aby naprawdę dużo zarobić trzeba być przeważnie bardzo cierpliwym lub czasami mieć farta.