• Jak po sznurku.. Autor: ~OLO [46.204.76.*]
    Świetna zabawa na Zortraksie jak dotąd, wykres ceny rusza się od marca przewidywalnie. Dziś ponownie 0,46zl zgodnie z założeniami, jeśli nadal będzie trzymał się schematu, powinniśmy w okolice 31gr wrócić. Czy jednak rynek na to pozwoli, czas pokaże, osobiście jestem za:)

• Re: Jak po sznurku.. Autor: ~Hudej [89.22.214.*]
    dzisiaj kółkowicze wypadną z karuzeli, najpóźniej jutro.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~OLO [188.146.232.*]
    To kółeczko trwało dłużej niż myślałem, ale najważniejsze, że się dopełniło.
    Wszystko niemal w punkt i na dołku z października i na dzisiejszej górce:)
    Wykręcimy kolejne kółeczko? Jeśli się uda, to na 33gr możemy się wychylić.
    Obserwujemy, a ci z mocniejszymi nerwami kręcą dalej:)
    Myślcie samodzielnie, powodzenia.

• Re: Jak po sznurku.. Autor: ~Al [80.49.231.*]
    Tutaj zabawa dopiero się zaczyna
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~OLO [188.146.234.*]
    Dnia 2023-11-17 o godz. 14:19 ~Al napisał(a):
    > Tutaj zabawa dopiero się zaczyna

Co AI masz na myśli, wystosuj jakąś predykcję, zobaczymy czy się sprawdzi?

Ja się bawię dobrze od marca i póki co moje wpisy sprawdziły się precyzyjnie.
    Czekam cierpliwie, aż ponownie wychylimy się na wykresie w dół.
    Schemat ponownie się sprawdza, 42gr ładnie zadziałało, pytanie jednak się nasuwa, czy zapowiadane 33gr jest docelowe, czy może zmierzamy na 30gr lub nawet okolice 27gr?
    Do końca roku powinno się wyjaśnić.
    Powodzenia.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~gjhhhjgjh [194.0.181.*]
    ubieranko ubieranko a ynwestory mysla że to juz buhahahahaha
    Jak zapowiedziałem, tak się stało, 33gr się pojawiło.
    Na wszelki wypadek cześć zakupów zrobiona na kolejny ruch wzrostowy, a gdyby wychylili się niżej, z przyjemnością dokupię.
    Gdyby jednak to był dołek, jestem już gotowy:)
    Myślcie samodzielnie, bo i ja się czasem mylę:)
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~OLO [188.146.237.*]
    Akumulacja w moim portfelu trwa, jak pisałem wcześniej, wszystko poniżej 33gr, uznaję za prezent. Im niżej, tym lepiej, choć powoli tracę nadzieję, że okolice 27-30gr zobaczymy, ponieważ ostatnie doniesienia ze spółki, rzucają nowe, pozytywne światło na sytuację.
    Myślcie rozsądnie i samodzielnie.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~OLO [188.146.239.*]
    Już traciłem nadzieję, a jednak, 30gr się pojawiło i kolejne zlecenie w portfelu. Czekam na następne, może tym razem mocniejsze bujnięcie kursem i jeśli tak się stanie, temat zakupów na Zortrax zamykam..

• Re: Jak po sznurku.. Autor: ~Adam [79.184.246.*]
    Ale toniecie :)))))))))

poczytajcie sobie cały wątek - kupa śmiechu
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~Łuki [46.204.109.*]
    Mam ustawiony koszyk i czekam pozdrawiam.
    27gr było, prorok jaki, czy co? :)
    Ładnie, wszystko zgodnie z planem, portfel się napełnia.
    Liczyłem na nieco niżej, ale czy słusznie, zobaczymy i tak jest precyzyjnie.

p.s.
    Adam, co Cię tak śmieszy, nie możesz uwierzyć w trafność moich predykcji?:)
    Poczekaj do końca 3 kwartału 2024r, to dopiero będziemy ubawieni, ja z zysków, Ty z zazdrości:)
    Pozdrawiam.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~karo [37.225.13.*]
    Ciekawe, czy się już sznurek kończy?
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~Łuki [46.204.0.*]
    Hmm ciekawie się tu rozgrywa dokąd to nas pociągnie miałem dokupić puki co czekam na niższych poziomach pozdrawiam.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~OLO [188.146.239.*]
    Dnia 2024-01-16 o godz. 16:20 ~karo napisał(a):
    > Ciekawe, czy się już sznurek kończy?

"karo", czy się skończył sznurek, tego oczywiście nie wiem, zdolności jasnowidzenia nie mam, ale póki co kurs zachowuję się zgodnie z moimi założeniami. W poprzednim wpisie informowałem, że liczę na trochę niżej, niż 27gr i spokojnie czekałem do 24-25gr, dzisiaj było, co wykorzystałem. Czy słusznie, czas pokarze, liczę, że jeśli się mylę, to niewiele.
    Myślcie rozsądnie i samodzielnie, bo mogę się mylić.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~karo [37.225.13.*]
    Dnia 2024-01-17 o godz. 10:29 ~OLO napisał(a):
    > Dnia 2024-01-16 o godz. 16:20 ~karo napisał(a):
    > > Ciekawe, czy się już sznurek kończy?
    >
    > "karo", czy się skończył sznurek, tego oczywiście nie wiem, zdolności jasnowidzenia nie mam, ale póki co kurs zachowuję się zgodnie z moimi założeniami. W poprzednim wpisie informowałem, że liczę na trochę niżej, niż 27gr i spokojnie czekałem do 24-25gr, dzisiaj było, co wykorzystałem. Czy słusznie, czas pokarze, liczę, że jeśli się mylę, to niewiele.
    > Myślcie rozsądnie i samodzielnie, bo mogę się mylić.

"OLO", pewnie to 200k to Twój nowy nabytek :) Zobaczymy co z tego wyjdzie. Powodzenia.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~Łuki [188.146.126.*]
    Jeżeli dziś jeszcze pociągnie niżej czas na zbieranie i uśrednianie max co spadnie to 0.2 tam jest potężne wsparcie jedynie wyłamanie tego poziomu może wskazać drogę na niższe poziomy.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~Trefl [185.101.130.*]
    W tych cenach mądry kupuje, a głupi sprzedaje. Każdy z własnej woli i na własne życzenie.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~OLO [188.146.233.*]
    Wygląda, że sznurek może jednak działa:)
    Po 24-25gr kupowanie było rozsądne, ale w przedziale 20-22gr, koniecznością.
    Niestety rynek tym razem trochę mnie ograł, weszło mi tylko jedno zlecenie z tego przedziału.
    Mam Wam to za złe:)
    Pytanie na teraz, czy cena wykręci jeszcze jedno kółko, czy już dobiła dna i należy przytrzymać papier ?
    Proszę tylko poprawne odpowiedzi:)
    Obecnie mamy korektę wzrostową w trendzie spadkowym są tu pewne opory które należy przebić by wybić dołem jeżeli zostanie to spełnione mamy odwrócenie trendu w chwili obecnej obserwuję bo to jeszcze nie ten czas. Pozdrawiam
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~123 [37.30.12.*]
    Ile ma kosztować spółka, która funkcjonuje w branży nowych technologii? W branży, która określana jest jako strategiczna? Ciekawe..
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~321 [185.45.14.*]
    Pincet. I do tego możliwość poczytania o tym...
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~OLO [188.146.233.*]
    Patrząc w karnet zleceń, jeśli jutro rynek zdecyduję na podobny ruch procentowy, kolejny milion akcji jest do zebrania.
    A to łakomy kąsek, w tanich pieniądzach.
    Czy tak będzie, jutro się przekonamy:)
    Pewnie przeczytałeś scenariusz który tu zakładam w mojej ocenie to nie jest łakomy kąsek w obecnej cenie na krótką pozycję niestety teraz dołek na 0.20 jeżeli nie przebije obecnego poziomu a jak wiemy większość tu wisi i każdy myślał że 0.27 będzie dołkiem patrząc w interwale miesięcznym i rocznym spółka w silnym trędzie spadkowym potrzeba impulsu i paliwa żeby coś się tu zadziało. To jest moja obiektywna ocena pozdrawiam.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~Wookie [146.70.85.*]
    A gdzie można o tym przeczytać?
    W narzędziach niezbędnych do inwestowania.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~garand [80.48.63.*]
    Wookie golasie nie zmieniaj IP bo co wątek dajesz głupie pytania "Gdzie mozna o tym poczytac" - poczytaj w swoich marzeniach i snach.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~Poor [146.70.85.*]
    Ale gdzie można przeczytać o tych golasach?
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~123 [37.30.16.*]
    Jak po sznurku - to powiedzenie jest bardzo "pojemne". Sznurek jest elastyczny i zawsze się układa w jakimś kierunku. Tutaj ciekawe jest ile mogą kosztować akcje firmy, która funkcjonuje w branży, o której można przeczytać, że to branża perspektywiczna, przyszłościowa a nawet strategiczna.. Zobaczymy
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~Jas [88.220.154.*]
    W nadchodzacych tygodniach, wojna moze sie rozpietac na maxa i wtedy przemysl zbrojeniowy rzuci sie na 3 D. Izrael potrzebuje tej wojny musza zwalczac terrorystow choc definicja 'terrorysta'zalezy od punktu siedzenia na bliskim wschodzie, Biden tez bo mu pomoze mu w wyborach, zreszta to nie on rzadzi krajem. Putin skorzysta bo bierze przyklad i moze potraktowac Ukraine tak jak Izrael traktuje zwyklych palestynczykow. Zelensky strzelil samoboja popierajac inwazje Izraela jednoczesnie skarzac sie na inwazje Rosji ale Ukraina musi sie bronic. US, UK i Francja zacieraja rece ze handel bronia kwitnie...wkrotce i Zortrax bedzie sie cieszyl chyba ze..... puffff
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~123 [37.30.16.*]
    Chyba niedługo zobaczymy jaki "geopolityka" i "makroekonomia" będą miały wpływ na cenę akcji i na gospodarke w ogóle..
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~321 [185.45.14.*]
    Ale gdzie można o tym przeczytać?
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~Jas [88.220.154.*]
    O czym..?
  • walka emocji.. Autor: ~OLO [188.146.237.*]
    Chęci widać są na zakupy, ale strach jeszcze trzyma decyzje.
    "Bądź chciwy, gdy inni się boją, bój się, gdy inni są chciwi"
  • Re: walka emocji.. Autor: ~LOLO [185.45.14.*]
    A gdzie można o tym przeczytać?
  • Re: walka emocji.. Autor: ~OLO [188.146.239.*]
    Cierpliwość jest cnotą.
    25 stycznia pisałem, że w przedziale 20-22gr weszło mi tylko jedno zlecenie, sesja z 16 lutego poprawiła sytuację, weszły kolejne zlecenia, choć nie wszystkie, więc może jeszcze należy poczekać na dołek?
    Sam wykres może dawać pewną wskazówkę, która chyba na forum została przemilczana.
    16 lutego mieliśmy historycznie największe obroty, podwójny lekko pogłębiony dołek, nie potwierdzany przez indykatory (moje) co może wskazywać moment przesilenia spadkowego, ale nie musi. Warto mieć to jednak na uwadze.
    Ja spokojnie czekam, póki co nie dzieje się nic, czego nie miałem w swoim scenariuszu.
    Myślcie rozsądnie i samodzielnie.

• Re: walka emocji.. Autor: ~123 [37.30.12.*]
    A jest jakieś info, komentarz ze spółki na obecną sytuację?
  • Re: walka emocji.. Autor: ~OLO [188.146.239.*]
    Dnia 2024-02-23 o godz. 11:46 ~123 napisał(a):
    > A jest jakieś info, komentarz ze spółki na obecną sytuację?

Parafrazując jednego z Kolegów z forum, gdy będziesz mógł gdzieś o tym przeczytać, należało będzie realizować zyski.
    Ale to tylko moje zdanie, nikomu nie sugeruję naśladowania moich ruchów.
    Szczególnie, że ja bawię się na Zortrax od marca minionego roku, wygenerowałem spory zysk od tamtej pory, inwestuję w większości zyski i jeśli się mylę, krzywda mi się nie stanie.
    Więc myślcie rozsądnie i samodzielnie.
  • Re: walka emocji.. Autor: ~Łuki [46.204.96.*]
    Tylko z roku na rok coraz niższe dołki oby trafić w ten właściwy i wyjść z tego jak należy udanej inwestycji w mojej ocenie będzie jeszcze niżej przed kolejnym rajdem.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~OLO [188.146.234.*]
    Weszły mi ostatnie zaplanowane zlecenia, a teraz "niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba" :)
    Życzę wszystkim powodzenia.
    I jak zwykle, myślcie rozsądnie i samodzielnie.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~karo [37.47.196.*]
    OLO co u Ciebie? Jak inwestycja w Zortrax?
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~OLO [188.146.238.*]
    Dnia 2024-08-23 o godz. 12:36 ~karo napisał(a):
    > OLO co u Ciebie? Jak inwestycja w Zortrax?

Karo, uznam, że to nie złośliwość z Twojej strony, a troska i ciekawość, skoro tak głęboko zszedłeś w historię wpisów, by znaleźć mój wątek. Doceniam zawzięcie i dopowiem:)
    Jak widać moje plany "wzięły w łeb" i większość wypracowanych zysków w okresie 03. 2023 - 08 2023r przepadła.. Sprzedałem wszystko w okolicach 15gr i część odkupiłem po 10gr, i czekam z zaciekawieniem na rozwój wydarzeń.
    Przestrzegałem kilka razy, by nie brać ze mnie przykładu, bo to ryzykowna spółka, a ja gram tylko zyskami, więc jestem zabezpieczony. Mimo wszystko, szkoda mojej pracy!
    A co u Ciebie Karo?:)

• Re: Jak po sznurku.. Autor: ~karo [37.47.196.*]
    Prawidłowo odebrałeś moje pytanie. Nie było w nim złośliwości. Ciekawie pisałeś. Wątek zapisałem w ulubionych, żeby zobaczyć jak się zestarzeje. Ja trzymam ze średnią 0,2 zł i przyglądam się sytuacji. Zobaczymy co czas pokaże. Pozdrawiam.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~Orawiec [5.184.212.*]
    Tez cierpliwie czekam. Dobrałem jeszcze i czekam….. jest prawdopodobieństwo ze to będzie bankrut?
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~karo [78.30.74.*]
    Wykluczyć nie można niczego, choć różne rzeczy dzieją się na giełdzie. Czas to "sędzia", w odpowiednim momencie ogłosi wyrok.
  • Re: Jak po sznurku.. Autor: ~Neo [188.147.8.*]
    Zapytaj czat gpt co o tym sądzi wystrzeliło mnie z butów co mi odpowiedział.
[x]
ZORTRAX 6,06% 0,07 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.