To że będzie poniżej 1zl przekonacie się o tym już w tym tygodniu. Tutaj nie ma pod co gra na chyba że pod dynamikę sprzedaży r/r o 5 procent i inflacji r/r 12 procent. Haha.
dokładnie! I powiem tak jak dynamika sprzedazy r/r bedzie na minusie za lipiec a moim zdaniem bedzie bo od poczatku roku widac ze trend jest malejacy to wtedy dopiero bedzie tutaj armagedon. 70gr juz niedlugo. Pozdrawiam naganiaczy co opowiadaja ze Sfinks bedzie po 2zl.
Naprawdę myślicie ze to co piszecie ma sens?
Chciałoby się zapakować np po 80gr ale ciężko co?
kurs sztywno oscyluje w okolicy 1zl i nie bardzo są chętni na sprzedaż.
1. od lipca okazuje sie ze dynamika sprzedazy r/r jest rowna zero albo ujemna
2. okazuje sie ze nie bedzie Sphinxa w Egipcie jednak.
3. nie udało sie otworzyc 10 restauracji do konca roku. Otworzyly sie tylko 3.
4. wyniki finansowe za kolejne kwartały znowu na minusie. Spolka przynosi straty od lat.
Jestes w stanie wyobrazić sobie taki scenariusz? Bo ja tak i myśle ze jest on bardzo prawdopodobny.
Wtedy bedzie mozna sie zapakowac nie za 80gr a za 40gr.
Czyli jesteś jak Zorro siedzisz tutaj i ostrzegasz tylko na tej spółce czy na wszystkich z GPW bawisz się w Zorro. Ja jestem tutaj bo mam akcje a spolka jest mega zdołowanaz fajna przyszłością po przjesoci najgorszego.
Mam w okolicy dwie biedronki; od miesiąca codziennie sprawdzam jak schodzą gotowe dania Sfinksa. I w ciągu doby z jednego sklepu ubywa 4-5 sztuk. To jest bardzo dobry wynik moim zdaniem i ta firma naprawdę jest bardzo nisko wyceniona.
Ja już dawno temu przestałem kontrolować sprzedaz bo doszedłem do tych samych wniosków że sprzedaje się około 4 do 5 sztuk dziennie czyli nawet jeśli srednia dla całej sieci wyjdzie 3szt dziennie to jest kilka tysięcy razy np 250dni.robi się co?
Ale tu nawchodzili na łatwy zarobek na podbitkach bo myśleli że tak zawsze co miesiąc będzie.teraz oddają bo niecierpliwi