Większość nowych akcjonariuszy snw kupiła akcje po 2,2-2,38 dlatego nie sądzę żeby byli chętni na sprzedaż akcji poniżej 1,92 zł.
A luka bardzo dobrze wygląda na wykresie.
Dnia 2023-07-18 o godz. 09:16 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-07-17 o godz. 20:52 ~Zeus napisał(a): > > Bajanie > > udeptywanie DNA, zamykanie LUKI, odleszczanie LESZCZYNY i kilka innych jeszcze 'magicznych' zaklęć > a kursik STABILNIE w DÓŁ > > pozdrawiam
Scettuś, stabilnie w dół to ty jak ta Cessna kierowana przez szczepana x-D.
e nie tak ostro bo się ekspertowi analitykowi chorągiewka rozjedzie buahaha nie wiem od kiedy tu analityku jestes ale tu już były filiżanki, ucha i inne dziwne formacje o których na pewno cempek nie ma pojęcia a buchajska ekipa i tak grała jak chciała. zobaczymy czy dobiją do 1,65 ;)
Komuś chyba była kasa potrzebna i sprzedał kółkowiczom trochę akcji ze stratą. A obroty dzisiaj bardzo mizerne (nie potwierdzają zmiany trendu na spadkowy).
para-analityk zerknij raz jeszcze na tę formację chorągiewki , czy tam nie widać przypadkiem BIAŁEJ FLAGI ?? - jak zwykle na snw po 2 - 3 sesjach wzrostowych
Na te 2,2 jeszcze trzeba będzie poczekać
A wytrawni inwestorzy to kupowali po 1,05-1,2.
I cicho siedzieli aby się obkupić .
Przy cenie 2,2 to będzie już 100% - o czym możesz tylko pomarzyć
Niem mam żadnych powodów żeby się denerwować tylko śmieszą mnie takie wpisy o domykaniu luki.
Wiem, że każdy chce taniej (od/do)kupić ale po co tak żebrać o akcje.
tym razem nie zaryzukuje i zostaje z boku, szkoda mi tu trochę mrozić hehe kasy a co tam Analityk i Roman prognozują wraz ze swoim mentorem cymbkiem buahaha
Dnia 2023-08-08 o godz. 06:56 ~Zeus napisał(a): > Sanwil idzie jak po sznurku . > > Dzisiaj 1,6 pęknie > > Witamy poziomy 1,5x > > A cmpek widzi pandemie , wzrosty i inne bzdury
Tak, widzę, przygotowania w postaci wymiany ministranta zdrowia już rozpoczęte :-).